TOP3 Group Final Projek Akhir Semester Kos IT Daripada 70 Group Telah Diumumkan Bagi Group Yang Paling Terbaik. Projek Mereka Ialah..

Baru semalam kami yang Top18 sebagai pelajar akhir semester selesai membuat presentation di khalayak ramai bagi dinilai oleh penilai luar dari Unisel. Jadi sebanyak 18 Booth la ada kat situ. Mulanya group aku malas nak show off kat ramai orang, so aku lari dari booth, tinggalkan.. Hahha!

Selepas dah selesai kena nilai punya nilai, dari pukul 8pagi sampai lah 5petang, Maka diumukan oleh pensyarah pemenang yang Top 5.. Dekat bawah ni aku listkan Top3 dan seterusnya Top5.
 
KOS DIPLOMA IN PROGRAMMING
Top 3:
Pertama: Advanture Android Game, Akmal dan Syazwan
Kedua: Robotic Soccer, Hassan dan Afiq
Ketiga: Video Dokumentari Anak yatim Baitul Aitam, Ashraf Halib dan Hakim Honk

Top5:
Keempat: Temujanji Pensyarah Web System, Wong kok man dan Hakim
Kelima:E-cuti Mosti Web System, Sulaiman dan Siddiq

KOS DIPLOMA IN NETWORK
Pertama: Kevin dan Unknown, Unknown
Kedua: Syazwani dan Unknown, System Hospital
Ketiga: Unknown dan Unknown, Unknown

Tahniah lah wahai pemenang2 yang disayangi.. Kau orang terbaik.. Tapi yang paling nak diceritakan, paling ramai projek yang orang tengok satu booth je, Video Dokumentari Baitul aitam sahaje, kalau nak dikira berapa kali video tu di “Play” kan, aku rasa banyak lebih 40x kot. Bosan dah tengok, hahaha. Ini hasil video mereka.
Tapi takpe, keringat korang membawa hasil akhirnya, keluar duit print bagai, akhirnya dapat la juga tempat ketiga kan, Untung mak mengandung kau. Atas ni video hasil ciptaan diorang, jadi aku tumpang sekaki je, harap maklum.. Menyentuh hati bagi yang faham dan sangat memahami kehidupan anak yatim.. Enjoy dude!

Ini bukti Video mereka ramai yang datang, sedangkan booth aku ngn jiran sebelah takde orang.. Krik krik krik







































P/s: Aku bersyukur dengan apa yang ada.. Dengan apa yang aku dapat.. kuikuikui.. masa untuk kami jilid..! Malas betul la. -.-'

1 Komen:

cik pieja hut said...

terbaik la weyh dokumentari ni !! tahniah buat yg menang .

Tukar Tapak Kaki