Final Projek Selama Dua Semester Untuk Disiapkan Telah Selesai Dengan Bebelan Penilai Untuk Tahun 2011-2012

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi banyak2, kerana telah permudahkan urusan kami sebagai pelajar akhir semester di Politeknik Sabak Bernam. Dulu susah payah kami tak tidur malam, senkang mata sampai ke pagi, duduk baring semua tunggang terbalik.. Tapi sekarang, semua dah lepas.. Jyeih! ('.')"

Semalam dan petang tadi, baru je selesai present 100% Final Projek pada penilai kami, dan buat masa ni semua alhamdulillah, takde lagi yang kena FAILED.. :)  btw, Batch kami seramai 100 orang lebih, dan group yang akan terpilih untuk final projek di kafe admin adalah seramai 16 group. Kalau ada usaha, dapatlah hasilnya. 

Tipu kalau mereka tak suka kerana telah terpilih, Jujur je korang cakap yang korang suka sebab dah terpilih.. :D Tapi, ni baru dipoli, takde apa sangat pon, yang tak berjaya, Tahniah juga sebab berjaya siapkan final projek. Dan berjaya present dengan baik..

Iyyyer, group aku dan Harith bin tajuddin pun terpilih jugak, tahniah kepada partner kerana berjaya menjayakan sistem atas angin bak kata kawan2 aku. -.-' Yang penting, dah lepas present pun dah cukup. Dan doakan segala urusan kami untuk mempamerkan projek kami di kafe admin pada khamis ini, berjalan dengan lancar.. Poster dan broucher pun kena buat, tu yang malas sebenarnya.. -.-'  All the best my friend.. All de best.. :)

Group aku buat sistem untuk sebuah syarikat di Shah Alam, tempat lama kami praktikal, dan kami buat cikai2 je sebenarnya, cumanya, lebih kepada design dan juga security.. Oh lupa, lagi satu group housemate kami buat video dokumentari, Nanti aku upload di fanpages Hazhand, Actually itu adalah yang terbaik buat masa ini. Tajuk video mereka, "Dokumentari Baitul Aitam.." Tunggu.

Final projek mereka:
Hasifzul & Harith - Crescent Data System
Ashraf Halib & Hakim Bahri - Video Dokumentari Baitul Aitam
Amin Yusof & Rashid - Cd Interactive Human Computer Interaction
Hazmie Hadri & Jamal - System Hebat Pusat Tuisyen
Nasir & Syahir -  CD Interactive Computer Network OSI

Classmate Lain:
Amirul Zulkifli & Azizan Busri - CD interactive Sains Darjah 5
Hassan Firdaus & Hazmil Cipong - CD Interactive Photography
Dan lain-lain.. .. :)

P/s:Kami buat sekadar yang mampu untuk final projek kami.. Kami tak pandai macam PROGRAMMER HANDAL LUAR SANA.. Prepared jom!.. hah.

Senarai Nama yang telah dipost oleh tulang belakang Final projek akhir semester kami, Pensyarah madame ainie, Ini adalah 16 group tersebut:
17DIP09F1099 NURUL HIDAYAH BINTI MD HASIM
17DIP09F1095 JULIANI BINTI JASMAN
17DIP09F1152 SHAZNI SYAHIRA BT MHD SHAH
17DIP09F1153 HAZIRATUL IZZATI BT MOHD YUNAN
17DIP09F1081 HUSNA HAFIZA BINTI MOHD SALEH
17DIP09F1102 FARAH ADILAH BINTI RADZUAN
17DIP09F1098 NUR NABILA FARHANA BINTI KAMARRUDIN
17DIP09F1096 NORHAZIANI ASHIKIN BT KAMARUDIN
17DIP09F1038 ABDUL HAKIM BIN SHARIFFUL BAHRI
17DIP09F1045 MUHAMMAD ASHRAF BIN HALIB
17DIP09F1003 HASAN BIN TRAJUDEEN
17DIP09F1002 MOHD AFIQ BIN ABD SAMAT
17DIP09F1078 AHMAD SADIQ BIN ABDUL RAZAK
17DIP09F1083 SULAIMAN BIN ABDUL RAHMAN
17DIP09F1108 MUHAMAD FAEZ BIN MAT YUSOF
17DIP09F1109 MOHD HIDZUAN BIN AHMAD IBRAHIM
17DIP09F1114 MOHAMAD SHAZWAN BIN MOHD SARIF
17DIP09F1117 MUHAMMAD AKMAL BIN AHMAD ZAWAWI
17DIP09F1131 NUR AMALINA BINTI ZAINE
17DIP09F1135 NURSYAMIMI BINTI BUSTAM
17QIP10F2001 MOHAMMAD RAFIQ IZZAT BIN BUNNY LINOBY
17DIP09F1143 ZAKARIA BIN MATARUP @ MAAROF
17DIP09F1094 NUR ASHIKIN BT SUPIAN SURI
17DIP09F1092 NUR IZZAMUL IZYAN BINTI MUHAMMAD SHARIF
17DIP09F1160 NUR ISMILA BT TAJUDDIN
17DIP09F1100 UNGKU PUTERI NURSYAHIRAH BINTI UNGKU SHARIN
17DIP09F1040 MUHAMMAD AMIRUL BIN ZULKIFLI
17DIP09F1046 MUHAMMAD AZIZAN BIN BUSRI
17DIP09F1035 MUHAMMAD HASIF BIN ZULKIFLI
17DIP09F1049 MUHAMAD HARITH BIN TAJUDIN
17DIP09F1010 WAN AHMAD AZRI BIN WAN AMIR
17DIP09F1013 MUHAMAD FETRY ADZIM BIN HAMDAN
17DIP09F1005 MUHAMMAD SYUKRI BIN IDRIS
17DIP09F1006 MUHAMMAD MARZUK FARHAN B. ABU SEMAN
17DIP09F1011 MUHAMMAD HAKIM BIN ZAINI
17DIP09F1140 WONG KOK MUN

1 Komen:

yaya_flanella said...

eh sama dgn yaya no matrik F1099. rindunya poli.. hee

Tukar Tapak Kaki