Result SPM 2012 - Sakit Hati Bila Ada Orang Tanya Berapa A's

Tahniah aku ucapkan kepada mereka yang berjaya mendapat cemerlang untuk SPM tahun 2012 ni. Termasuk adikku, dan juga adik2ku sekalian.. -.-' Korang jangan kira yang korang ni dah bebas, Belum lagi gamaknya. Dah apply UPU ke belum? Jangan la terus masuk yang IPTS, cuba apply yang IPTA dulu, So takdelah korang nak penat2 pinjam duit PTPTN banyak2, bila dak graduate sakit nak bayar kan.

Dulu waktu aku dapat result SPM, first sekali yang aku tengok, MATH,BM,BI.. :) So korang dah tahu betapa penting 3 subjek tu nak syarat lulus masuk IPTA ni. Kalau korang rasa dah korang boleh, hah boleh la dapat ipta tu. Btw, Tahniah aku ucapkan sekali lagi, lebih2 lagi kepada adikku, Sofiyyah yang berjaya mendapat 2A+,4A,3B,1C.. Ok la tu, all kredits.. We all love you. Hahah. Dan, seorang lagi sera masturina, 5A. Tahniah juga.. :) Peace your world. Krik krik krik..

P/s: Yang banyak layan korea tu, layan la sampai bila2, Korang dah bebas!! -.-' Oh lupa, bagi yang gagal, jangan malu bila nak jawab soalan pakcik, makcik, kawan, adik, abang, kakak, sepupu, sepapat belaka. "eh dapat BERAPA A?".. dan korang jawab la dengan selambar dada, "Boleh la cukup2 makan" Pastu terus letak telifon! Jyeeeih! Hahah Berkesan.

0 Komen:

Tukar Tapak Kaki