Hape-Hape Tah Nak Touching Dengan Lelaki. Kau Tu Lelaki, Hati Kena Keras

Dah bertahun2 tidak up to date natang beruk ni kan.. Aku busy.. Busy dengan facebook, tumblr, facebook, dan facebook. Bodoh nya Facebook ni kan. Assignment semua tak jalan dek kerna ciptaan Mark. Belajar semua tak dapat masuk kepala. #Tak apa, aku faham situasi belajar dengan adanya facebook.Opps!

Rilek lah, cara belajar boleh ubah, sekejap je nak ubah, tapi kalau tang ubah perangai ni susah sikit. Entah kenapa tetiba berubah nak cerita tang bila Lelaki merajuk dengan lelaki ni. Dia bapuk sangat ke? Dia lembut ke.. Ataupun, dia ni jenis hati nipis. susah nak jaga hati orang camtu kalau asyik duduk melayan kerenah dia merajuk ni. Oh, nampak tak sesuai pulop kalau panggil lelaki merajuk, jadi kita panggil lelaki "touching". Nampak lelaki sikit kan. Sekejap, buat apa nak touching2 ni?

  • Ia, aku tahu lelaki touching ni ada dua jenis, satu lelaki touching yang senyap then malas nak cakap banyak, satu lagi lelaki touching yang nak cakap satu dunia yang dia tengah touching.
  • Secara jujurnya, lelaki touching ni kalau asyik nak touching, lama2 penyepak juga naik dekat muka tu, jadi sebelum kena tampar,tumbuk semua, jangan nak touching je. Malas layan dude!
  • Lelaki touching ni jenis yang nak orang "Pay Attention" dekat dia, kira manja juga la dia ni ye, kalau tidak pun, dengan lelaki tak perlu sangat kot, tapi kalau dengan perempuan boleh.. kuikuikui
  • Lelaki touching dia kira tempat,masa juga nak bergurau, kalau tetiba ada satu masa tak kena, ambik kau, touching melebih2. Very gugurl la you ni. haha :D
  • Bagi pengguna dan kawan2 kepada lelaki touching ni, mula2 je kita layan touching si jantan, kalau dah agak2 benda kecik pun dia nak touching, so better aku kasi bapuk tampar dia dulu. #Puas hati.
  • Lelaki yang macam ni, kalau badan besar, hati pula serupa habuk kayu, katakan saja padanya, "Go to hell you bitch, Cut your birds!".. haha. #Kalau korang baik hati, pujuk lah dia, mintak maaf :)
Untuk kemaslahatan dunia dan sejagat, kalau jumpa lelaki touching ni, korang pandai2 la jaga hati dia, jangan sakitkan hati dia, kemungkinan, ada lelaki touching ni, kalau dah melarat tak tahan sangat, boleh jadi naik tangan pulak lepas tu. Tak pasal2 gaduh lebam muka, badan, punai.. -.-'

P/s: Untuk pujuk lelaki tu, belikan dia coklat perisa vanilla! Ohh, very sweet my little hulk. Merajuk biarlah bertempat, jangan pilih kawan bila nak merajuk. Total looser.. "('.')" HandsUp!

1 Komen:

aslann as said...

lelaki touching pun aku rasa cam team2 pondan...gunala lelaki terasa..rasa jantan sket..kahkah!

Tukar Tapak Kaki