Tahniah Kepada Kawan Kita @Ahmad Khairudin Yang Berkahwin Pada Umur Sangat Muda

Akhirnya berumah tangga lah salah seorang sahabat yang bernama Ahmad kahiruddin bersama isteri tersayang. salah seorang yang termuda dalam batch form5 kami yang rasa nak kahwin cepat..  "Mungkin tak sabar disitu".. muehehe :D Diorang masih lagi belajar dan masih lagi student, tapi nanti pandai2 lah bahagikan masa berumah tangga dan belajar. dapatlah hindarkan diri dari maksiat kan.. :)

Walau jauh sekalipun, kitorang sanggup datang Mad, sebab kahwin nih bukan selalu kan, so dengan senang lenang kitorang datang sebagai wakil budak2 sekolah lama!.. biarpun "tol" dan minyak nak masuk johor ni mahal! *Haram betul kerajaan nih.. -.-' So kami kena la adil, sikap tontong2 kena dilaksanakan.. hohho  *macam mana mereka bertemu dan bagaimana mereka dapat berkahwin, ada dalam video bawah.. :)

Btw, tak perlulah nak panjang cerita.. @Ahmad ni merupakan seorang pelajar yang belajar di Jordan, bersama isteri yang tersayang, *lupa nama seyh..hehhe. Jadi dorang balik ke Malaysia kejap, untuk berkahwin.. Alhamdulillah, Best ending la juga akhirnya.. Umur Ahmad baru je 22.. MUDA LAGI KAN..! :D 













Credit to: CAMERA ZIA HUL HAQ.. And taken by Alif,Zia Syakir sekali kot.. :p

P/s: Sekolah kami mengamalkan, Rupa bukan perkara penting, yang paling utama adalah jiwa.. hati yang ikhlas, setia dan sanggup meredah lautan api bersama2 didunia. hehehe.. :D 
Kami doakan korang hidup bahagia dunia dan akhirat.. amin. Akuh kawen lambat lagi.. :)

2 Komen:

cik pieja hut said...

cepat cepat kawin lah asip oi,

ria said...

bila plak turn ko ? ?

Tukar Tapak Kaki