Tak Payah Nak Cinta Jarak Jauh Sangat Kalau Jumpa Cium Je Banyak

Siapa yang belum tengok lagi video cinta jarak jauh yang dikatakan inilah "CINTA MUKA BUKU".. Hahaha, sweet nye awak kalau tengok ulang2 kali, nak macam ni lah..kan3! *UntukPerempuan. Kisah dua remaja, lelaki singapore dan wanita sweden. Ooo~ So sweet..
Mula2 jumpa mereka nampak sweet sangat, tapi dalam video pertama dia edit, so takde letak video mereka berduaan dalam bilik kan.. :p Amboii, Bestnye cium.. mesti duk dalam bilik tu lelaki tu cakap, "Panjangnye kopeeeeek.." -.-' 
Agak2 kalau dah jumpa apa dorang buat eh? Tempah hotel ke ape.. *Asip, tak elok fitnah tahu,Dosa besar.. Maaf, anggapan jelah.. alamak. Tengok gambar mereka di bawah.





P/s: Lelaki ni melayu ke dok, aku tak tahu, dah macam New York! wau.. Kalau jumpa macam ni, aku terus nak kawen. humm *duit takde. Aku tahu aku tak sempurna mana pun, :( saja kasitahu, perempuan ni lawa, cantik, cepat2 lah buat jadi isteri.. huhhu

4 Komen:

cik pieja hut said...

zaman dah makin parah dengan sikap manusia yang hilang pertimbangan

gadis buncettt said...

"Panjangnye kopeeeeek.." -.-' apakah ?

FARA, just FARA. said...

Nama Mahathir kot, entah Islam entah idok. Harapnya bukan Islam, merosakkan agama je.

yaya_flanella said...

sape ni? asip tak baik tau gosipp. hee

Tukar Tapak Kaki