Senjata Baru Illuminati Yang Dapat Mengeluarkan Dajjal Dengan Lebih Cepat - Berlawanan Dengan Azan Umat Islam

Benda ni kira benda baru jugak dalam era kita, yang memang kita tak pernah nak perasan langsung. Senjata baru illuminati atau yang dipanggil oleh pihak engineering, iaitu projek "HAARP", yang merupakan salah satu alat canggih yang menggunakan "High Frequency". Yang boleh menjangkau seluruh dunia termasuk Malaysia. HAARP ni kiranya satu projek yang dihasilkan oleh pelajar universiti dan sekarang giat dibangunkan oleh Rusia dan USA.


Ini adalah agenda baru illuminati untuk mengawal cuaca serta kejadian alam. Ini baru high frequency.. Dengan hanya menggunakan bunyi sahaja.

Kalau nak di ikutkan, fungsi utama bagi HAARP macam,
HAARP could function as an anti-missile and anti-aircraft defence system, permit interception and disruption of communications, weather and submarine and subterranean communications, among other things. The HAARP patent papers also stated that the invention could “simulate and perform the same function as performed by the detonation of a heavy type nuclear device“.
Kalau di ikutkan dalam kajian islam, Bunyi azan yang dilaungkan 24hours setiap hari adalah salah satu cara untuk menghalang al-massih Dajjal keluar daripada benteng tembaga yang dibuat oleh Iskandar Zul Qarnain. Dan sememangnya Dajjal pasti akan keluar. dan juga Ya'juj Ma'juj.


Antara kesan HAARP yang selalu berlaku seperti bunyi dekat langit yang menyeramkan.. Perubahan cuaca yang ganjil.. 
Ini kesan dari frequency HAARP

Ini bunyi dari HAARP


Baca sepenuhnya dekat sini: Link1 Link2 Link3 Nak lagi banyak, search kat google, HAARP.

P/s: Hanya Allah yang lebih mengetahui.. Pape kesalahan info, harap di perbetulkan dan dimaafkan. Btw lupa nak kasi tahu, dekat Semarahan sarawak pun terjadi benda ni pukul 3pagi. Tak sure betul ke tidak.. Wallahualam.. :)

1 Komen:

Fafa Adnan said...

im at kota samarahan now. mmg benar benda ny berlaku lately dis. 11 till 12 jan. and keberangkalian its was related to HAARP things.

Tukar Tapak Kaki