Ghost Protocol Movie Superb Best Di Wayang Minggu Ini

Tak rugi aku cakap kalau korang nak pergi tengok wayang minggu nih, sebab minggu nih memang tak banyak movie2 baru yang keluar, So sebab dah takde pilihan, hanya "Ghost Protocol" sahaja pilihan korang. Dari 5 star, aku bagi 4 star.. Filem yang berusnsurkan action dan mission. Pelakon utam "Tom Cruise". Dan movie ni sebenarnya banyak lawak. Baca sinopsis dekat sini eh. Sinopsis dan apa yang best?

P/s: Aku rasa silalah ambik seat yang belakang dan kalau boleh beli cepat2, sebab konfem penuh, Kami pergi pagi2, harap maklum. :)
Download kat sini kalau dah takde duit. Cetak rompak #ppui. Download

3 Komen:

Eazy Izzuddin said...

akan ku tgk nanti
hehe
xD

Kakiwayang said...

memang best amat cite ni...jemput baca review di www.kakiwayang.com n share comment anda..=)

mahirahnazlim said...

jom tgk utk kali ke-3 weyhh ! haha

Tukar Tapak Kaki