Celcom Menawarkan iPhone 4s Hanya RM200 - 16 Disemeber 2011

Sebelum iPhone 4s dilancarkan dekat Malaysia, ada pelbagai cara untuk menarik minat peminat iPhone, Celcom wal2 lagi sudah pun mula iklankan dimana "para pengguna boleh mendapatkan iPhone 4S mereka dengan hanya membayar deposit sebanyak RM200 sahaja, dan boleh terus mendapatkan peranti mereka pada 16 Disember kelak." *Kalau aku dah lama buat,serielsy :)

Jadi celcom dah pun bagi chance kat pengguna sesiapa yang nak, boleh buat bayaran secepat mungkin sebelum 16disember. Nak taknak, iPhone punya hal, apa pon boleh.. Untuk mendapatkan peranti tersebut melalui promosi ini, para pengguna hanya perlu ke salah satu lokasi yang menyertainya (boleh semak lokasi dilaman rasmi Celcom), dan seterusnya membayar deposti sebanyak RM200. So lepas tuh dah boleh tuntut.
Kemudian, pada hari pelancaran tersebut, iaitu pada 16 Disember, para pengguna hanya perlu membawa resit pembayaran deposit tersebut, dan boleh mendapatkan peranti iPhone 4S terus pada hari tersebut.

P/s: Ingat yer, Nih perancangan celcom. jimat memang jimat.. Tapi bila korang dah bayar rm200, tiba2, ada syarikat lain yang offer lagi murah dari celcom, nak taknak korang kena lah jugak beli dari celcom. :) Nice effective bisnes.  Bulan2 wajib bayar..wiii~


0 Komen:

Tukar Tapak Kaki