Perempuan Tudung Atas Dada Seksi Dan Menaikkan Nafsu Syahwat Lelaki

Ramai perempuan tak tahu, apa yang lelaki rasa, apa yang lelaki fikir apabila terpandang dekat wanita2 yang berjenis begini walaupon perempuan tuh dah cukup dengan hanya "Memakai Tudung".. -.-'  Bukan aku yang reka2 cerita, bukan aku seorang yang selalu duduk mengata yang buruk, baik, dan saje2 bincang untuk "Sedap2".. *Faham sendiri la wahai gadis. 

Nampak pakai tudung dah elok, dan memang hari tu ada satu ustaz bagi ceramah mengatakan bahawa, "Kalau perempuan tuh pakai tudung macam mana pun sekalipun, pakai lah, asalkan MENUTUP AURAT. Maksud ustaz tu menutup aurat yang dibahagian rambut. Menutupi rambut pun dah elok kalau orang pandang. macam tu lah aku fikir. Memang! Sememangnya bila aku terlihat perempuan yang pakai tudung, its look better then yang tak pakai tudung. No wonder if  saya mengatakan ramai lelaki nak berkahwin dengan perempuan yang bertudung. "sangat kecil otak kau kalau fikir macam tu".. Tapi, ada satu lagi fakta dan realiti.. 
Apabila seorang lelaki memandang perempuan yang tak pakai tudung, mereka pertama sekali akan pandang pada, 1.wajah perempuan, 2.Dada perempuan, 3.bentuk badan perempuan, 4.Bontot atau peha dan betis.. Ini kebanyakannya yang menjawab dan cerita sendiri. *Takkan aku main cakap benda yang tak betul. kan2.. -.-'

Itu yang tak pakai tudung pun sama, lebih kurang, tapi yang pakai tudung, ada pelbagai bentuk feshen tudung rite. And yang paling menyerlah ialah pakai tudung tapi nampak dada! Hauliyauuu! bernafsu juga lelaki nak tengok. CUCI MATA. Btw, lupa nak kasi tahu, apabila anda yang perempuan memakai tudung sekecil no.1 macam dekat atas, korang cubalah.. :
  • cover sikit dada-dada mu. Jangan terlalu menonjol. Saje ke ape..!? bontot tonggek, dada menaik. haih, *itu untuk lelaki sahaja baiii..
  • Apabila kamu duduk, depan kamu ada meja, jangan sangkut dada-dada mu diatas meja. Beware, mata lelaki sangat Tajam! walau terlanggar sikit dengan meja pun lelaki dah perasan.
  • Bila pakai tudung kecil dan ketot, jangan bagi sampai nampak leher.. dan atas koler leher.. Nampak ok. *Aku pun perasan..huhhu -.-'
  • Kalau nak bertudung kecil, jangan sembur perfume banyak sangat, menarik lelaki tambah nafsu nak tengokkkkkkk je. *sepanjang mana dia tarik lelaki dengan perfume, maka gila banyak lah dosa perempuan tuh.
Sudah la, setakat situ kalau ikut pandangan aku. juga lelaki sekeliling. jejaka yang jadi pakwa-pakwa kamu.. Oh lupa, mintak maaf lah yer, sebab apa aku tulis macam ni bukan nak buat korang terasa, bukan nak buat korang lagi buka tudung, tapi, 
kalau terasa,dia buka mulut. Kalau tidak terase, dia diam.. :-) Bukan cerita, tapi realiti pandangan lelaki pada wanita..
hanya berkongsi~ "Setiap manusia itu masih mempunyai hak untuk menasihati dan berkongsi walaupun dia sendiri masih mencari yang benar".   kata kata seorang Imam Mazhab
 dan apabila perempuan yang baik dengan aku komen, tapi its ups to you, saya just bagi peringatan.. "Hai bella..huhuh" :p
HASIPPPPP!!! lepas ni saper2 d antara mereka adalah num 1, yg baca ayat gmbar kamu ni, kompem ramai cabut tudung.. ak xckp, ko yg wat description to... as long as dorg ade akal, xkan buat lakan...
p/s: Love it.. Peace no war.. :)




SEIMBANG! hoiyeh..

14 Komen:

mahirahnazlim said...

aku bukan lah kategori pakai tudung labuh tak jugak jatuh dalam kategori pakai tudung pendek ;)

betul jugak dari pakai tudung pendek nmpk dada ape semua baik togel je lah ye tak seksa kaum adam ye ;)

eykabaha said...

entry yg mnarik..ak ske pe yg ko ctr ni..haha..tp kn..gmbr kartun2 yg ko wt tu..gmbr pmpuan brtdung jhat..ak tk bpe stuju r..year..mngkin owg yg brtdung pndek ni ie jus wt dose cm pe yg ko kata..'mnaikan nafsu laki'..tp bkn cm yg ko lukis..mrompak lah..brgosip r..tk sume r basip..ok lah..ak ad stu cntoh..bnda ni realiti..ak jus nk ckp sume laki tu sme je..wlaupon ie dgelar seorang ustaz..haktuih lah ak le ckp ie ustaz..u know y?dlu kt skulah ak adsorg ustaz ni..nmpk alim beb..nmpk bek beb..sume owg gerun tkot ngan ie..sume owg hormat ie..almklum..ustaz yg penuh ilmu agme d dada knonnye..tp skg ie dh tk jd ustaz..ko nk tau np?sbb ie kntoi mraba anakmurid sndri..so ie kena buang skulah..pe cer lak kn?ustaz lak tu..so laki ni sme je beb..hehe..pe tah lg owg bese kn..so sbnrnye laki ni yg kena pndai jge nafsu..cos kes ustaz tu..ank muridnye pkai tdung laboh beb..tutop DADA,BONTOT..tpsme je..so ni msok dlm kes pe? ;)

Fafa Adnan said...

nice one.
laen kali kene berhati2 dgn lelaki lepas ny. :)

HazHand said...

mahirah: pandai pun fikir.. Ikot suke korang nak pakai acane skali pun...

Eyka baha: Setiap org ada nafsunya.. Ade pepatah, "jangan melihat pada kaver buku sahaja.. Lihat lah isinya.." :)
Memang lelaki ni tak nmpak sgt jahatnye, tapi yang sealim mana pon dia,, mesti terjebak dalam hasutan syaitan jugak.. :)

Fafa: berhati2..hahah Dgn pakwe pon same..

MRMS said...

...iyela...mmg betul...singgah sekejap,jenguk2,mmg nice.

MkNas said...

wah..menarik lagi panasss...mmg kebnykn wanita sekarang , cara menutup aurat tak menepati syarat. ikut2 org lain atau fesyen semata2. ingat, kaedah mnutup aurat (bertudung) yg sempurna mestilah bawah dada. ini sdah dijelaskan dgn jelas.
“Hendaklah mereka menutupkan kain tudung ke dada mereka” [TMQ An-Nur (24):31]. nak hurai panjg lebar plak nnt.
“Sesungguhnya wanita itu adalah aurat, setiap kali mereka keluar, syaitan akan memperhatikannya.”
tutuplah auratmu ia mudah dikenal dgn prmpuan yg baik-baik.
Don't be blame for other people if you don't know what is really happen.

bila kita berdakwah spy org lain igtkan Allah dan kewajipan sbnr bukan akan menimbulkan ragu2 (berbelah bagi)tentg Islam.
tlg perbaiki lagi penulisan blog ni pd mase akan dtg.

Overall is tiptop bro..:)

Nzyrahun said...

nice one,kadang2 kita kena gak nasihat bila dah nasihat
tangunggjawab kita dah lepas kan :)

aku pun sama,kadang2 aku tegur adik aku slow slow lemah lembut pasal ni,alhamdulillah sedikit demi sedikit ada gak lah perubahan :) touchinggg haha

iyou said...

bagusnya entri nih!!!
aku pn x tergolong dlm pakai tudung labuh, tp time nak sangkut pin tuh, mmg slalu beringat tutup dada..

nak bergaya boleh sbb ISLAM itu cantik, tp kene lah menepati syara'

skrg ramai yg pakai shawl, selendang lah bagai.. klu yg lilit2 tu menepati syara', mmg cantik lah.. tp ada gak selendang yg jarang, pastu wat syarat tutup rambut je.. adoi...

eykabaha said...

so slah pmpuan gk ke lau yg sealim tu pon bole trsngkot dgn pmpuan yg alim gk yg btdung laboh?ha
*dont judge a book by its cover
jgn tafsir pmpuan mlalui pmakaiannya tp tafsir lah mlalui budi bcaranya ;)

Cik Kamoo said...

setuju dengan pic yg last sekali tu, pakai tudung tak semestinya cara pemakain itu menutup aurat. Pakai tudung tapi kain baju ketat2...samalah sahaja.


Ingat lagi zaman belajar dulu, yg pakai tudung labuh, nampak alim....tapi mulut dasyat bebenor kalau mengata orang. Aishssss

Eimma said...

short n simple. jus wanna say, nice sharing :)

Fara said...

Pasal pemakaian tdg neh mmg perempuan kena sentiasa ambil pusing. Kdg2 rasa mcm takde menda, tapi actually dah lari daripada anjuran Islam yg sebenar dlm pemakaian tudung.

gadis buncettt said...

haha!

Kembara Musafir said...

pkai tdung tk wajib,tp menutp aurat 2 wajib,dan bkn skadar menutp aurt je,bahkan perlu juga menjaga btas pergaulan antra laki perepmuan,kerana y ke3 adla syaitan..tk perlu nk ckp y pki tdung pn buat jhat,y xpkai tdung tk wt jhat..hakikatnye y pki tdung da terlepas seksa dan dosa bsar dri pmpuan y tk pki tdung..dan dlm islam pemaikaian tdung y sbnr adlah menutp hnga ke dada..tkd istlah pndek ataupn sbgainya..kita nk berjya kna ikt kta para alim ulama,bkn kta nafsu..lg 1, pasl crita ustz 2,bkn krana dia sorg smue ustz 2 teruk,y pnting dia sdar dan berubh,bertaubt..i2 kn terbek,kita tk perlu nk sangka bruk pda org...btl kta empunya bl0g,dont judge book with the cover,krana nila stitik,rosak susu sebelanga..y pnting nshat menashati dlm islm adlah pnting,pesan nabi dlm mafhum hadis,addinu nasihat,agama i2 adlah nshat..wallahu'alam.. =)

Tukar Tapak Kaki