SIRI iPhone 4s Untuk Android - Series Free Download

Siri sepertimana yang korang tahu merupakan satu aplikasi special yang ada dalam iPhone 4s. Actually it was the most cool application rite *takdelah cool mane pun -.-" dan aku baru dapat benda baru nih hari ni, application yang dipanggil "IRIS" kembar bagi "SIRI" iPhone4s. Kali ni untuk android yang korang pakai. *iTupon kalau korang pakai "android"lah.. application nih baru release untuk public.. :')

Function dia:
Lebih kurang macam SIRI..
Engglish version k.
Bila disuruh untuk search, siap bagi gambar. Fakta yang betul
Dan memerlukan "Wifi".. Kalau bosan main la benda nih..

kalau korang dah download, cuba korang sebut "Malaysian famous?".. korang akan dapat jawapan yang.. erm, best2..hahah Cuba banyak kali..

Korang boleh download dekat ANDROID MARKET.. :) Selamat mencuba.. 
cari yang "iris.(alpha)"..

1 Komen:

Cik Yatt said...

aku buta bnde2 ni smue..haha

Tukar Tapak Kaki