No Handphone Artis Hot.fm Berjaya Di "Hacked" Oleh JarjarBin

Dalam masa yang singkat, seorang "hamba Allah" yang tidak dikenali telah berjaya hacked kesemua private imformation artis atau pengacara HOT.FM.. Apa yang secara public nya boleh dilihat, No artis,Email, No-IC,Dan paling bahaya sekali setakat nih aku rasa no akaun bank la. :')
Ni pun masih baru lagi nih.. Bab kate orang, baru je tadi.. 7jam yang lalu kot.. Sat lagi dia tukar no la tuh,Kecuali iC.. kan~

Aku dapat imformasi dari blog "Amanz".. So dia bagi link, dan bila aku buka website, oh absolutly terpapar dekat page tuh, "HAMBA ALLAH".. Sungguh hebat kau kerjakan artis tu ye. Setakat ni, aku try kol no hp semua tak angkat.. hahah :p

Itulah, lain kali berjaga2 kalau bila dah dekat laman sosial. Beringat sebelum kena. 
Dekat page tuh, "hamba Allah" tersebut dah bagi tips dah, so korang just ikut je kalau nak selamat.. :') Dah Korang boleh tengok sendiri kat sini, itupon kalau ade lagi laa.. :)


3 Komen:

aslann said...

waaa..nak nombor wardinaa!!

cik pieja hut said...

no PM ade tak ? nak mintak bajet tahun depan lah . haha

Anonymous said...

Kt blog laen ttup blkang , nie ttup depn ?? Mmg dpt la no fon d0rg ..hahaha

Tukar Tapak Kaki