Menang Photography Tempat Pertama Adalah Rezeki - Thanks! -.-'

Setiap semester dekat poli nih, wajib bagi jabatan kitorang buat "Minggu IT" iaitu "JTMK".. Kalau nak di ikutkan memang banyak la aktiviti kan, dan salah satu yang aku baru tahu, Photography! :) Nice to know this n sebab tu aku yang baru tahu ni pun terus join.. kalau join pun ingatkan sesaja, tapi apakan daya rezeki kat mana2.. -.-'


Penyampaian hadiah pun dia buat time dinner jabatan kitorang dekat dewan besar, so its owsome mybe~ Tempat pertama, kedua dan ketiga.. Gambar pun tangkap last2 minute weyh.. Sumpah hari last..hah! So main tangkap jelah sekitar2 tempat aku belajar.. TEMA gambar tu ialah "Senyum"... So kita cari lah yang boleh buat senyuman.. hehhe. Gambar biar aku tunjuk kat bawah.. :) "Biarlah aku keluar duit masa hantar gambar dengan Print yang mahal,CD kosong sekeping, so dah menang dapat balik duit tu berkali2 Ganda! :D

Tempat pertama- RM150
Tempat kedua- RM100
Tempat ketiga- RM 70/50  *yang ni aku tak konfem..huhhu


AFTER EDIT AND PRINT OUT MAHAL TUH..
Kalau nak di ikutkan gambar ni biasa2 je kut. tapi mybe tema yang kena dan penuh keceriaan! haha,BAPAK r, puji sendiri seyh.. -.-'  Budak2 ni pun terserempak kat tepi padang.
Maaflah, sedikit pun aku tak rasa nak riak, tapi, bukan selalu kan nak mencuba.. Ingatkan masuk ni dapat la "SIJIL" kan, tapi takdak. uhuk :'(   Duit pun duit lah.. Tapi aku lagi suka sijil..humm.. Never mind.

P/s: Gambar tersebut telah dipilih atas dasar kesian.. dan bla bla bla.. * Mrepek banyak la ko sip.! -.-'

7 Komen:

lionteen said...

ok la tuh dpt duit pun.. btw, congrats :)

NuR 'aQiLaH said...

edit macam lebih kurang sama je..

*garugarudagu*

Faa Eryna said...

tahniah kawan :)

cik pieja hut said...

congrates naek pentas..menang award ! hadiah mintak sikit bole ?

yaya_flanella said...

congrats weii. gila smart. berapa kali ko suruh diorang lompat ni? hee

Fafa Adnan said...

tahniah junior!:D btw, gambar 2 mmg smart. u deserve to win. ;)

HazHand said...

lionteen: Thanks bebeyh!

Nur Aqilah: mmg same tp main colour je yg lain

Faa Eryna:yeih!

Cik pieja: ahah, nk sikit meh sini

yaya: 3kali kot.. hahah men boh jah!

Fafa: huhuh, thanks2.. huhhu

Tukar Tapak Kaki