Kerja Banyak, Kepala Pun Sakit, Bagai Hempap Batu Kat Kepala Sendiri

Semester ni baru sem 5, belum lagi cerita pasal sem 6, degree... Alahai fafau, penat kepala nak fikir je 24jam, dengan kerja sana sini, penuh berlambak macam sampah sarap yang bertimbun.. hum.. :(
Kalaulah setiap semester just 2bulan kan best. Takdelah nak menunggu sampai 5,6bulan.. 
Lagi strees bila ditambah dengan final projek punye presentation, nak kata susah, senang je, tapi kalau buat sorang2 memang bernanah la punggung ni. Dah la tadi present, mengantok gila babai. So aku diamkan diri, biar member aku present.. Dah habis present, lecturer tanya dia, "Hasif ada buat kerja ke tidak?".. BULSHITT.. *Kalau lah aku tak ngantuk time tuh.. aku ciuuuum kau lecturer!

Sabar sip, ko puasa kan.. Btw, aku takut markah sikit je.. bukan takut ngan lecturer tu. Dan ditambahnya lagi stress privacy punyaa. Kalau lah aku keseorangan. takde pasangan, kan bagus.. :( Apakan daya, aku sayang dia.. kena lah seimbang bimbang. "Ya-Allah, Kau mudahkanlah segala urusan ku ya-Allah.." Amin.








































ErfaLailaSalsabila

4 Komen:

cik pieja hut said...

owh kau dah ade awek rupenye, baru aku tau beb ! hahaa

btw , projek akhir memang stress beb. banyak sangat dugaan .

gud luck sampai sem depan !

HazHand said...

lambat ko nak tau kan.. haish :)
tau xpe..adeih.
thanks..

Cik Yatt said...

jngn nk mrungut jela..

gadis buncettt said...

ouhhhh , ada awek rupanya ... HAHAHA

Tukar Tapak Kaki