Isteri Perdana Menteri - Rosmah Mansor Berperangai Puaka

Baru aku tahu selama aku hidup kat bumi malaysia yang serba kecil nih, rupa2nya kita ni duduk bawah ketiak siti rosmah yang berpuaka.. Seraaaaaam~ Memang cerita ni dah lama, tapi apa kan daya konon "First Lady" malaysia ni yang konon2nya juga wanita pertama yang dah pandai bersosial, makin lama makin menjadi2.. ish3..

Kawan aku tunjuk video nih, then ape yang aku tengok, "Agak terkejut la sikit boboi nih.." Ku respect dia as a wife of precident, tapi kebenaran, so dumb dumb dumbledor. Maaf sebab terpost pasal aib orang.. hum,serbe salah pulak.. Maap!Maap!Maap!

Jom tengok kebenaran dari video yang dah sepupu sepapat,adik beradik dia sendiri yang ELABORATED pasal Rosmah Binti Mansor. Ada kat bawah.









No wonder If NOW im not believe ROSMAH BINTI MANSUR.. :') Btw,bila dah baca komen kat youtube, Ada yang mengatakan, Semua dalam video tuh dibayar walau adik nya sekali.. So kiranya aku tak pasti which one yang betul.. :') Wallahualam..

4 Komen:

nur 'izzat said...

fyi, rumah sorg nenek yg die bwat pengambaran tu mmg sebelah rumah nenek aku. mase video neh tgh hot kat youtube(masa br die post) kuage aku tekejut, bia btol. tanya nenek aku. die kata mmg rosmah tu org n9, sri menanti. sama kampong. then raya tahun tu ktorg raye cam bese and tanya sendiri uwan tu. mmg btol hubungan diorg. x de bayar2 punye. tau sbb ape? uwan tu ngan uwan aku, org kuat umno. sori politik sket. tp bende neh mesti org kaitkan pembangkang bayar. heh. org tua cantuh x pandang langsong duet ke pebende. rumah atap zink lek je. heh

nur 'izzat said...

http://sensestowardfeelings.blogspot.com/2011/09/first-lady-of-malaysia.html

gadis buncettt said...

Politik ??? boringggggggggg~

AdeelaHime said...

manusia..

Tukar Tapak Kaki