Pakai Pakaian Leggings Adalah Serupa Seluar Dalam

Perempuan melayu ke, perempuan muslim ke,cina ke, india ke, agama ape ke. Sume stok nak try pakai legging.. Kau ingat bontot kau cantik dan montok sangat ke? eyuuw~  Lagi lawa bontot kude doh. :D  *imagine jap..hum..boleh tahan laa...

Legging ni macam GETAH! bila pemakainya pakai,ia akan melekat ikot bentuk kaki. pehe, dan bontot! Cuba bayangkan legging tuh xde, serupa gak macam telanjang bogel kan. Kalau aku datang dekat.tibe aku tarik kebawah, mesti terbukak tros! Senang sangat..hohoh *jangan lucah sip.. Btw. pakai legging juga adalah dilabel "SEKSI DAN BOGEL". ia juga di ibaratkan cetokin! *bab kata heliza,ia cetokin.  means Stokin kaki!Tapi buat jadi seluar!
Pernah sekali aku jalan2, tengah2 usyah barang, tiba2, ada pasangan kapel ni lalu depan aku.. "MasyaAllah, Awek kau pakai legging??!!! Dah la gemuk gila vavi..!"  Korang try imagine k, kalau gemuk,bontot dia cane? hahaha, so bad environment lah.. Kalau aku yang tengah makan pon boleh muntah.. :p *padan muke kau!

P/s: Untuk pengetahuan korang, legging umpama korang tak menutup aurat.. No wonder walau apa tujuan pun,macam untuk jadi model ke,jalan2 ke, berak ke,kencing ke.. adeih.. sian aku tengok yang pakai legging nih. DAN, legging tuh bukan SELUAR! ingat,ia bukan seluar! Lupe lak,Legging sesuai tuk lelaki kan! hahah,pompuan takleyh,aurat~ :p  
HUKUMYA HARAM.

Enjoy video nih jap..



14 Komen:

Muhamad Syafiq said...

asip ! .. bontot kude macam mana eh ? haha

kaizen said...

i like....

sherotpetot said...

haha bontot kuda.. seksi doe

SyazwanSarawak said...

terajang sikit yang pakai legging tu. ahahaa

-QinaSha Hudson- said...

haha. basip ni. ayat pedas jeee...

syafiqakarim said...

haha betul. aku yg pompuan ni
pun meluat nengok -.-
bulat sini bulat sana.

Muaz Faris said...

legging = bogel..
camtu ramai la perempuan kena rogol kan..

entri ni bukan main superb lagi..tapi boleh superb kalo korang dok buat entri sambil ditemani bidadari khas..ayuh jemput bidadari anda..!

http://www.muazfaris.com/2011/07/menjemput-bidadari.html

Ecah Shafiee said...

haha..basuh je minah2 yg pakai legging ni sip..basuh jgn x basuh..

Qaseh dalia adelia said...

kwkwkwkw ..xpernah pakai legging .. mmg bukan suar pun .. cuma dia panjang lau pendek dah jadi spender .. spender pun kain dia lagi tebal haha

cik pieja hut said...

hak masing masing lah asip,tapi bagus gak kau wat entry mcm nie...biar tersedar sikit si pemakai..maaf

qeef... said...

gamba tu ko ker yg snap... haiyaa.. letak la skali gamba kaki kuda tuh...

enche Shalleh daughter's :) said...

yess, saya perempuan pown rase nak terMUNTAH tengok. eeeeeeeeee. *bontot kuda seksi ke?

mary ann ;) said...

nak pakai legging pon pakai kat rumah dah ler..takyah pakai kat luar..

xhadap lgsung ehh nak tgk bentuk bontot org yg pakai nieh..huhu

tgk bontot sendiri lg bagus.. -_-""

Mael Bandung said...

sebang sahaja
seksi itu menyeksakan

...............
OH! AURAT WANITA
BEBELAN 1/BEBELAN 2

Tukar Tapak Kaki