Layan Transformers Biasa Dan 3D Dalam Satu Hari,Superb! :')

Pagi2 layan transformers biase2 je, tapi aku rasa macam luar biasa! hahah..shhh~  :D  Tapi,apa kan daya,tiket sudah beli..Kita tengok jelah.. *beli awal sebab takot tiket abish..hohho Melepaslah nak tengok "monte carlo" ko eh gegemok. Takpe,t kau download sendiri la eh. Tengok sorang2..hahah :p


Petang pulak? aku layan transformers 3D pulerk! hahah,dah rezeki datang orang nak belanja.. :) akuh pun buka jelah langkah kaki.besar2! haha,baru dapat melayan beza 3D ngan biasa.. Btw,Pilih la transformers biasa! 3D tak fullfully 3D pun..Pening pale eden.. :D

 

Tapi satu je yang aku tak puas hati baii.. "apesal lah megan fox takde..hum.." Membe aku cakap Megan Fox macam tegur pengarah iaitu micheal bay bahawasanya yang filem tuh macam merendah2kan martabat manusia.. so,last2 dia kena pecat terus, dgn michel bay,,bongok2.... jadi dalam movie pulak,heronya memang dia tukar awek pon.. :D Bibir pelik.    
Optimus Prime Menang,ok.BAI!..


Oh,lupe pulak tadi, pagi aku layan Chicken copper.Sedap,tapi ditambahnya lagi dengan ayam orang len punya,gua try timbang berat gua tadi,FUH! dah gemuk lah, Berat aku jadi 52,hahah ... Petang orang belanja Subway! haha,firstime makan.. Bapak kuno deih! Nak order pon ade tatatertib lah.. Buat malu aden je..adeih..tapi sedap...slrrrpp~ thanks jat!

7 Komen:

aslann said...

Megan Fox tak berlakon sebab dia kata filem Transformers mengeksploitasi kecantikan die. Berlagak kan? Tapi die memang cantik punnnnn T____T

HazHand said...

bpak bodoh FAKTA ko asshole...!! hahaha

Cik Yatt said...

benci ko..ak tak dpt tngok transfomers...huhuhuhu

HazHand said...

cik yat: t kite tgk same le pulek..adeih

Ecah Shafiee said...

haha..megan fox bukan lelaki ke actually.? ;p

ainihussin said...

alaaaa. dh tengok ke? jeles ! huhu~

Muhamad Syafiq said...

demm ! .. hari ni gak aku g tengok .. haha :D

Tukar Tapak Kaki