Trick Mudah Search Google Untuk Software,Crack,Serial Key, dll.

Okeh, ni tutorial pangkat baby untuk korang la eh... tutorial ni mengajar korang cara cari software mahupun crack kat GOOGLE... Percaya tak? mudah jelah kalau korang nak jumpa sofware yang korang nak, TAPI! tak jamin la SELAMAT ke tidak yer! ataupun dapat digunakan... :') tp kite sebagai maknusia.. kite kenalah berusaha.. betul tak? hehe.. so, jom budak noty na ajar korang eh....   


step 1 : pergi ke google.com
step 2 : taip dekat search sofware yang korang cari
step 3 : tambah "94fbr" depan nama sofware tersebut.

contoh:
94fbr kaspersky
94fbr goodbye v3.0
94fbr avast
94fbr adobe photoshop
dan lain-lain....

Untuk cari crack bagi sofware berkenaan.
just taip "Crack:"
Contoh : Crack: adobe

senang bukan? selamat mencuba!


## TAMBAHAN ##
Jika korang nak cari software @ crack @ apa-apa benda dekat file sharing... macam mediafire, hotfile, megaupload n lain2...Korang kena pakai trick nih..


step 1
pergi ke google

step 2
taip "site:"

step 3
site:"url file sharing"
contoh "site: mediafire.com"

step 4
site:filesharing(step 3) "nama software"
Contoh "site: mediafire.com adobe"

SELAMAT MENCUBA....


peringatan :
Kalau korang rasa ianya tak selamat, korang boleh scan file tersebut kat sini : http://www.virustotal.com/

5 Komen:

Muhamad Syafiq said...

thanks sharing ! :D

HazHand said...

u r welcome!

yaya_flanella said...

kudus gila aku walaupun budak it weh. -.-

@taufiqhelios said...

pakcik jahat..ajar org crack haha...tapi ka...superb ah..tengs pakcik asip!!

@taufiqhelios said...

pakcik jahat..ajar org crack haha...tapi ka...superb ah..tengs pakcik asip!!

Tukar Tapak Kaki