Firstime Dapat Rasa Naik KTM :') Jumpa Gambit Saifullah

Ceit! Gambit Gambatei cam haraaaaam..Aku sokong kau do Gambit! padan la muka blogger2 tuh,baru tepek sikit, dah kecoh! macam kanak2 ilang mak.hahaha.. *aduhh.. aku side mana ni..grr! Sory3.. :)

Mampus hang lah gambit gambatei.. Batei ade,tapi telok takda.. gud2 lah. Muke tak hensem. :p

Btw, Tadi baru balik dari Mid. :) Nice story mory doh ngan ko. :D Ko pap dahi aku seyh!sakit sikit. :)

Tapi bukan pasal ko lah aku nak cite k.hahah Tadi balik tadih naik Ktm, Gua ade la nampak sorang mamat ni, muka macam mintak tapak kaki ngan taik gambit doo! Duk ngunyah2 coklet getah laju2. Lepas tuh buat muka taik..smabil pandang kerek2 kat orang. adeih..! Gua hangin kat dia, gua tunduk muka.. Takut wei tengok muka dia..hihihi

Oh! yeih.. rupa2nya dia naik train sama dengan aku.. Tiba2 lah kn, aku dengan perasaan "gay" tengok je mulut dia mengunyah cam cipet xreti duk diam. Tunggu selipar terbang aku la nih.haish. Bila dah separuh jalan,baru time tu aku nampak ko senyum kambing.. PATOT laaa.. Duk ngunyah je dari tadi.. Ade sebab... Tengok gigi dia nih.. :p
_
_
_
RONGAK baiii!

Itu kesah Mat poyo tuh. Lagi satu hal pulak, aduh,malu seyh nak cite.. Aku bukan sengaja nak nampak benda tuh,tapi..... "Astaghfirullah~".. Aku ternampak budak pompuan kecik celah2 seluar dia koyak.. hihih,pk2 la sendiri nampak ape eh.. malu2.. :(  Tengok skali cukup lah.tu kan rezeki..Tapi takkan lah budak2 pun boleh jadi~ gile!

Itu je, k.bai!

14 Komen:

~Kirin Selama Perak~ said...

tengok sekali mmg rezeki tapi tengok smpai budak tu turun kat stesen lain,bala...
kekee~

Ayeem Jemain said...

ko stim ngan budak kecik? pedo! haha

HazHand said...

Kirin: hihihih! Giler!~

HazHand said...

AYAM!: Otak ko! xsngaje dol! Aku layan stim isteri je senget!

aieynnino said...

amboih. dedating yee ke mid. :)

kaizen said...

ko x sound ke budak tuh?? hehehe

elis wanie said...

hahahaha apa la..hasif gataiii

Ecah Shafiee said...

budak kecik tu bhai..haha..gilo~

HazHand said...

ain: x pon.g sorg2.. :(

HazHand said...

kaizen: malu,mak die ade sbelah!

HazHand said...

elis wanie: hehhe,xgtal law tgk skali kn

HazHand said...

ecah: taw lerrr

munira sajuti said...

ngan bebudak pun boleh haa, sip? okayy. HAHA

kaizen said...

ko rase klo ko ckp kt mak dia kene lempang x??

*tkot dituduh penghendap berjaya lak..hehehe

Tukar Tapak Kaki