Dapat Earning Dari Nuffnang - Thanks To All Visitors :')

Bukan selalu nak dapat earning dari nuffnang.. dulu bukan main susah nak dapat sebab aku x aktif n blog tak best. Sekarang, sikit2 best pun jadi lah.. :) Terima kasih pada penderma.. Tunggu untuk outing je! :D
 


And bawah ni is traffic yang sangat hodoh bile tengok.. Lama2 dia naik.. Sebab aku kan baru.. Pernah la jugak aku tinggal dalam 2 minggu tanpa update, Tak ramai datng beb walau lam sehari tu bape orang je.. cipet!


P/s: Senang je nasihat aku k,Selagi korang pandai tarik visitor ramai2, selagi tulah peluang orang nak tekan iklan uh senang dapat.. :)  Jangan putus asa dengan nuffnang. Selagi penulisan best dan berlucah,mesti orang akan masuk,dan tekan iklan ko! hahaha  *nasihat tak membernaskan langsung seyh!

18 Komen:

EYFAalias said...

wow! congrats!

HazHand said...

Thanks EYFA

Muhamad Syafiq said...

cik nuff terbaik !

fareez tajudin said...

untunglaa~
haha

fareez tajudin said...

untunglaa~
haha

NuR 'aQiLaH said...

belanja mekdi! haha

azrijohan said...

congrats wehh
aq lom dpt lg-.-

athirah said...

ko xnk letak banner blog ak kat sini ke?

HazHand said...

Syafiq,fareez,aqilah,azri:

THANKS :')

mahirahnazlim said...

nuff terbest :) aku br cashout even ciput je pun haha .

btw congrats !

rindu kau giler :P

@taufiqhelios said...

wow!! ley blnje ak!!

HazHand said...

mahirah: hahahah
yeih,kau lg bnyk,dah ley cash out daa! haha
rindu ko jugk

HazHand said...

topek:
blnje nek luu..hahah,simpan

Hanim Mahali said...

hahaha... boleh pulak bagi nasihat penulisan best dan berlucah.... rasa nak sepuk je dayi dia... LOL

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Kalau maki2 sikit ok x??

HazHand said...

hanim.. : :') sweet nyew~

HazHand said...

Kalau nak maki pon blh..

SyazwanSarawak said...

tinggalkan nuffnang, amik advertlets. pun tak boleh pakai -__-

Tukar Tapak Kaki