Cerita Sebenar Si Tiada Dara Tuh - Korang Sedap Mulut Je

Memang la budaknya umur 14, biar la dia nak main ngan sape pun, bukan dara korang pun, bukan badan sedap hak milik korang pon.hahah Dosa dia tanggung laa. Pe susah. *erk,xlawa..hohoho  Kesah ape aku.  

Budak ni bukan main secara rela,tapi rogol. "ye ke ko kene rogol ni.." Cam tak je..hahah,cam hapy je..lalala~  Papehal pun,ko dah kecoh, padan la muka hang. Taw la kene rogol. Aku sepak muka hang kang. Bikin malu je orang len yang tadak dara uh.. Tu lah, "SUKA SANGAT BERSOSIAL NGAN LAKI!" Cipet tol la! Bikin wa marah je..


Sebab tuh aku tak suka dak pompuan bersosial gila vavi.. Cukup la kalau kau sosial bertemankan pompuan yang bleyh mak bapak percaya, sosial takat waktu yang sesuai. Ni dak, kau main lempang je masa uh,ko tibai dia sampai kol 5pagi.. Paling lewat pun biar r sampai kol 12malam. Jiran tengok ingat manis sangat laa!

Ko takde dara, Diam, Silent.. Ni tak, takdak dara kau lagi nak bercinta.. umur baru 14.. Study habis dulu la. *trase seyh..hihih :D   Papehal pun,ko caye si"zulazman zafri" tu sampai bila, not sure lah, moga korang sampai kahwin. amin..  bagus gak ko tulis ni,Baru ko sedar kan.. Bace ni.  nasib bek ko da delete post aku xde dara uh. :)

P/s:Kalau takde dara.. silent jelaa dol.. Kan dah popular..hah Lagi satu, Jangan nk sosial ngan laki sangat la.. Kau menggatal, Ko tak tahu niat laki cane.. "bertanduk!.." Ko try pakai spek 3D,Konfem nampak lah.. grr
Sory,bukan nak aib kan, tapi, Lebih baik berdiam diri dalam islam daripada kecoh..K.Bai!


Masalah Pompuan Skang,ni bukan fitnah kat ko wei..*takot pulak aku cite pasal pompuan nih:


Suka kuar umah sampai lewat malam.Tak manis eden tengok.

Senang sangat nak terima kalau lelaki ajak lepak, teman, 
ajak borak, bergayut. ceit.xde pendirian! murahan2~

Sosial ngan laki lebih2! Siang Malam,
mesej pun ngan ramai laki.Haram jadah. Pukul kang.

Gedik tak tentu pasal ngan sume jantan. *sepak kang. 
Jantan konfem suka layan! Len la layan sekadar perlu je

Bagi No. hp
senang2 tak tentu pasal . Untuk?
Bagi no kt dia nak buat apa? Baik simpan. 
kang tak pasal2 no tu kena tulis kat pintu tandas as a "Bohsia"

Jaga sikit pakaian ko tuh.seksi tak seksi..ketat tak ketat. 
Rogol kang.. *takut aku tali gantung

Nak kapel,tengok orang tu dulu beb.. Cari rempit ok gak.. 
tiap2 malam goyang katil.. Asal tengok muke hensem,
jambu,layan la kan. naseb bek muke wa tak jambu..

Semua lelaki dalam fbook ko add. Kau tak tahu latar belakang pun 
ko tibai je add.Tak kenal tak payah la add, nak buat apa? Tambah kawan?
Buang masa je. nak cari bf ke? Ke buat skandel! tak matang.

The most important is: Girl,pliss,jaga maruah,jaga diri,mahalkan diri,lebihkan bersosial dengan sama jantina. n,Be carefull.. ur dara hanya untuk suami.  :')  Uhm,Nak isteri yang baik2.. :)

HadisNABI: Setiap umatku (boleh) diampunkan kecuali mereka yg mendedahkan (dosanya), ada di kalangan yg mendedahkan ini melakukan suatu dosa di waktu mlm, sedang di waktu pagi Allah menutup keaiban dosa itu, namun tiba² dia mendedahkan seraya berkata: "Wahai fulan, smlm aku lakukan itu & ini.." maka terhapuslah tutupan Tuhannya & jadilah ia membuka (rahmat) Allah yg (sebelum ini) menutup keaibannya. (H.R. Bukhari & Muslim)
 

43 Komen:

Siti Nadzirah Zakariah said...

hmm. macam2 hal. tak pasal2 dia feymes. dah tahu cerita jadi dia mangsa keadaan lah nih.

tyka said...

kesian dia..
tapi kene paksa? eh confuse.. haihh.. bole elak semua perkara tu kan

Ayeem Jemain said...

aku mmg takleh tahan tgk kena gantung tu. hahaha

SyedGraphiX said...

dia kena rogol? tapi nampak mcm happy je yg dia takde dara. miahaha

fareez tajudin said...

HAHA..biar betul rogol?..happy semacam je..tah2 tu auta kot..biar je laa kn...t makin lama makin femes lak dy..HAHA..

HazHand said...

siti: itu la pasai~

HazHand said...

Tyka: itu la psal.. xdpt dipastikan

HazHand said...

ayeem: hahha,aah

HazHand said...

syed: blh tahan la happy die.. cam rela je kot

Dauspozi said...

rogol orang pon kena hukuman gantung... WAKAKAKAKAKAKA... Akta Adinda Evans lettew.

mushroom said...

menipu je tu.. mandai je kalau perogol kena gantung.. tipooooo!!!

Anonymous said...

wakakaka aku rase pakwe die bawah umur and boleh dikatekan juvana lah weh hahahahhahahhahahah kelakar kena gantung eah. lawak. Nak kate si milano nih kena bunuh tak jugak kan.

*cimOt* said...

aku rasa cam musykil plak..ntah laaa..hanya Allah saja yg tahu the truth..lantak la dia nak ckp pe pon..

yaya_flanella said...

mujur aku takde dalam list "masalah pompuan skang" ko tuh dr dulu sampai skang. :)

Anonymous said...

Pendapat aku la,, sbenarnya cenggini,, dia main ngn bf dia secara rela,, so,, bila da smpi pengetahuan polis, pkara ni polis akn klasifikasikn sbg kes rogol sbb dia bawah umo,, mmg slalu jd menda cmni kn,, so pompuan,, kalo ko sedar yg ko tu BUDAK bawah umo,, gatal nk main,, dendiam la dowh~ xpasal2 bf yg kau syg kau puja tu yg ntah2 ko secara rela gila vavi serah diri pd jantan,, free2 masuk lokap dowh!! Gelap teros masa depan,, KESIANNNNNNN~!!!

Orang Kampung said...

rsanya dia dh delete entri tu..
tahu pun malu.. hahahha

NuR 'aQiLaH said...

nak kena rogol jugak nak jugaaak!

HAHA. gila.

ir yien 9897 said...

haish kene rogol.. tp perasaan happy..
nora elena tue pun kene rogol tp trauma taw....

eykabaha said...

tk phm ak..slalunye owg yg tkde dara dh ni..syap je..tk nak gtau owg lenlau le smpai ie kawen pon ie tknak gtau..tp ak tk phm dak ni..pe yg ie bngga sgt ie tkde dara ak tk phm r..msok syurga ke lau ie nk kcoh2 cmtu..mngkin ie dpt phala gak cos skg ni amai yg ngumpat sal ie..tp owg tk kn start ngumpat sal ie lau ie tk bukak aib sndri..sgt sgt sgt tk phm ngan dak zman skg..most importnt..pkwe ie skg tu le cye ke..alah..dh nme laki..ckp je lbeh..ntah2 mau try gak..so beware r adek oi..cian tol mak ko yg mlhirkn ko ni..

HazHand said...

mushroom: mybe lah kot~

HazHand said...

cimot: yelahh..

HazHand said...

yaya: hahha,taw takot.. ko jge pkwe ko sudah

HazHand said...

org kmpg: mmg da delete pon.

HazHand said...

Aqilah: gile le tu nk jugk! sengal~

HazHand said...

ir: hahah,itu nora~ lalalala,seth syg die

HazHand said...

eykabaha: hehehe,dah die nk kecoh biar jelaaa

HazHand said...

anonymous 1: hahha,yelah kot

HazHand said...

anonymous 2: boleh jadi gk.. polis pon same je..haa

Alia Natasha said...

AKU TAK CAYA LGSUNG DIA NI KENA ROGOL . hahaha . SORRY . sbb , aku tngk blog dia . mcm dia yang rela ajaa .huhuhu . btw , nice entry . thumbs UP !

PINKaholicx said...

rase lau hukum gantung tuh lau kite di tuduh membunuh,,sbb nyawa balas ngn nyawa,,tp rogol bwh umur cume sebatan jewk 20 kali,,ane dak neh dpt info kate owg rogol dy tuh kene gantung??ade ke hakim yg tetap kn hukum tatau ape hukuman yg sepatutny??huhu

Taufan Bin Ribut said...

manusia hanya mampu menilai luaran..dalaman??????


Entri terkini : yeah!!!akhirnye siap gak banner baru aku ^_^

sya hassan said...

a'ah.. stuju dgn alia.. nmpak heppy smcm.. kalo dah kene rogol.. mstilah dye jdi murung then takot dgn jantan.. tpi dye nie sbliknya.. plikk!!

aslann said...

budak bawah umur kalo buat seks mmg istilah kene rogol la..xkire la die rela ke tak...

Setiap umatku (boleh) diampunkan kecuali mereka yg mendedahkan (dosanya), ada di kalangan yg mendedahkan ini melakukan suatu dosa di waktu mlm, sedang di waktu pagi Allah menutup keaiban dosa itu, namun tiba² dia mendedahkan seraya berkata: "Wahai fulan, smlm aku lakukan itu & ini.." maka terhapuslah tutupan Tuhannya & jadilah ia membuka (rahmat) Allah yg (sebelum ini) menutup keaibannya. (H.R. Bukhari & Muslim)

ade dosa, xyah nak kecoh2..tu antar kita dengan Allah SWT :)

aku tau ko xsuka pompuan bersosial..sbb ko gay...HAHAHAHA..bye ASSip sayang~

ainihussin said...

macam macam budak sekarang tau! takot.

naem glizzy said...

sory, if im not misteken la kan..

even die maen secara rela pon, sebab die budak bawah umur maka ia nya diekire ROGOL..

Ewan said...

err.. kene rogol??? haha whatever la..
perlu ke dikecoh2kan cmtu?
tolong jwb..

Bella Bell said...

yang pasti ramai betol lelaki di sekeliling dia.. hehe

Bella Bell said...

yang pasti ramai betol lelaki di sekeliling dia.. hehe

Bella Bell said...

yang pasti ramai betol lelaki di sekeliling dia.. hehe

marish sha said...

rogol ? haha , dalam blog tak tulis pun kena rogol ka apa ka , cakap "AKU DAH PERNAH MAEN" . lain tu lain lain

GAMBIR said...

iye ke kena rogol..ritu cakap penah maen...ni geng gambir gak la ni..publisiti murahan tak tentu pasal. dah orang anggap dia bitch..lala..kalau btol la kena rogol..ak tumpang simpati lah..tapi..nk simpati ke? dia at the first place mcm hepi semacam je..ngeng! lalala...sip..ko ada teruna tak agi? haha..jwb sip..jwb

inn aziz said...

xtau nak kata pasal minah nie...kalu mngutuk,,dia plak dapt free2 phala..n kite dapat free2 je dosa ....

CikBulat said...

Semoga dibukakan pintu hatinya untuk kembali bertaubat =D

Tukar Tapak Kaki