Lelaki Mengayat Perempuan - Muka Pakwe Taik,Awek Cantik

Haaaa!wei, gile ke ape aku nak ngaku aku hensem,comel,jambu.. pttfffff! Salah faham dengan tajuk,jangan la,aku lagi suka bercerita apa yang benar, ape yang salah je.. :)  Kalau ada yang tak puas hati,bagi tahu aku! grrr..

Lelaki ngayat perempuan lawa2,alaaah,biasa dah.. *Ni bukan saya tau.hihih.. :) Tak heran kan, kalau muka lelaki agak jambu2,korean looking,ada lesung pipit, Can get a beautiful girl tanpa ngayat, Perempuan datang sendiri kan. Siap bergolek2 depan dia suruh diangkat papah lagi.. Merayu pun boleh.. :p

Tapi,bayangkan pulak kalau lelaki,atau perempuan yang err,Kurang sikit.. Means,macam aku ke.. :'(  Tak hensem, tak comel,tak jambu,tak nampak nak macam perempuan nak goda.dll.. Tapi,dapat awek/pakwe, kalau jalan kat shopping mall, "Fuuuhhhh! meletop seyh awek nih..! dapat awek gile vavi comel doo.."  *oh,itu ayat aku lam hati..heheh

Nak tahu rahsia? hahha,kalau aku tanya kawan2 aku yang agak2 kurang sikit mukanya, senang je dia jawab, "PANDAI NGAYAT LA WEI! Dah dapat,leyh wat spepart banyak2!!"  aku lam hati "ohhh~" 

Ada yang mnyelitkan tapi bukan nak ngajar korang,aku bagi contoh dol! :
  • ayat2 puisi
  • manipulasi ayat
  • kelakar,kreatif
  • jiwang means sweet bile dibaca
  • sporting yang amat *ade gila2 spoting sampai seks pun dia share
  • suka bercerita means share story. *tak semua :)
  • janji penuh manis :) *ni rahsia utama nih
  • selalu luangkan masa - kol ke ape..
  • dll.. Malas banyak2,bahaya seyh.
  •  
Actually, Tak semua lelaki pandai ngayat perempuan... Ade yang blur2,means tak reti langsung.. Bila di tanya,"ko bile nak ade awek?" "aku tak reti nak ngayat pompuan doo..ko pon taknak ajar aku.."  Ade la jugak membe suh membe dia ajar..hehhe Kau ape tahu pompuan, laki noobs leyh dapat terbaik!!  *ni bukan situasi aku k.. :D

Nak tahu ayat2 lelaki,means tak semua menjadi.. ade yang mnyampah.. tapi lama2 suka..Ada yang ngayat, tapi tak menjadi,cuma perangai si lelaki nih terlebih hebat.. macam lebih kepada funny,blurr,matang,series,n caring~

Salah satu rahsia pasangan bahagia yang selalu korang tengok,ni jee. "Caring each others.." Lame2 clash le tuu..hahah *sumpah ko bagi tips jiwang do sip skang!malu seyh!

Taknak panjang cerita, aku tak reti ngayat,tapi ni pengalaman dari membe,k bai. :(

20 Komen:

aslann said...

ko memang tak pandai nak ngayat pompuan..tp ko pandai ngayat lelaki kan? kan? HAKHAKHAK!!! dasar jambu!

Aisyah Taib said...

hahaha. at least you try to be more sincere. tapi mmg betul lah kan. muka laki kalau cam pecah rumah tapi kelakar boleh buat orang ketawa hari2 mesti pmpuan suka.
cam jepp sepah :p LOL.


jemputlah datang rumah: Sang Pencerah

misS oreOo said...

btol3 . slalu klw jln kt mne2 uh , tgok couple uh bf ensem nk mti tp gf bsew2 jew and plak yg sbaliknye . huhu . now da tawnpe ley cm uh ;)

HazHand said...

aslan: CIPET! mne tahu!! hahaha
biasa di lahir2 kn,ini lah aku sbnrnye! BONGOK

HazHand said...

Aisyah!: yaaa,btol3!! hahaha
sarah pdahal leyh dpt mat saleh an..
cam asip ley dpt minah saleyh kot~ lalalla

Qaseh dalia adelia said...

muehehe suka2 je kate den sombong yo ..kenai pun tidak .. laki ni kdg2 tak pandai nak ngayat girl hik2.. senang je tak payah tunjuk sgt nak takel be gentleman .. senyum .. pastu pandang ke lain..nnt pompuan tu tertarik dgn laki..haha

HAFIZAL said...

mungkin ada sesutu yang kita tak nampak .....
tapi si dia nampak pada pakwenya.... kn.kn.kn

aieynnino said...

kalaw lelaki hnsem, awek ta cntek, cmne plak ? :P

Norazlin Nordin said...

sokong..kalo laki yg ta hensm...tp pndi wat lwk...mmg jd rebutan pompuan~

yaya_flanella said...

Biar tak hensem janji wangii~ haha

sab said...

hihi! best entri ni!

kalau sab..mmg susah sikit nak cair! wink! ;)

*jom..shoot dgn sab pulak lepas ni! :)

HazHand said...

Qaseh!: hahahah,yelaaa..
sy knal awak!!
OH! mcam tu ke..ok3!! nice tips,tp xsuke! hahaha

HazHand said...

miss oreo..hahaha! yelah kot!!

HazHand said...

Hafizal: mybe~

HazHand said...

ain: ko jgn plik2!

HazHand said...

Norazlin Nordin:jd rebutan? pergh!!

HazHand said...

yaya: ckp psl pkwe sndiri le tuu

ainakhani said...

yang puisi-puisi tu kat minah jiwang laku la der... :P

YANA YONET said...

hati lagi penting dari segalanya. cehhh =D

SyazwanSarawak said...

kalau full package, pehh.

Tukar Tapak Kaki