Kenalkan Kat Korang - Gadis Comel Yang Jenis Degil Gila!

di ceritakan dekat sini, sorang budak yang agak2 nakal, walau comel, taknak mengalah, tapi cute.. Suka membahan, tapi kecik molek orang nya.. hah! Cabar sangat nak suruh tulis dalam blog kan, nak populer kan, ambik lah cik sera oii..haha  Blog die,em, *Klik sini kot.









Sape yang agak2 berminat, senang je nak kenal, ku bagi link facebook,korang tekan add.. dia cakap, "kalau lelaki yang add tu hensem ,comel,jambu, i approve lahhh" hahahah,demand pompuan ni.. Takdelah,aku men2 je..hihihi 

anyway,die spoting... Love it.  
Lupe nak cakap,dia ade bnyk abg,datuk,kakak,nenek,ayah,mak..haish, tak cukup satu. dan dia ada satu pakwe je. :')


8 Komen:

Ayeem Jemain said...

boleh lak cenggini? hahaha

HazHand said...

ko gay ape ko tahu! haha

Anonymous said...

tu bkan comel --' tp beast!

HazHand said...

eleyh~ diri sndiri puji..hahhaa

Wan Gerrard said...

awek comel :)

Anonymous said...

mcm apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Are Kam Eq Bayl said...

hahahaha.. awek cung.. tp..

TOPAN_85 said...

mmng comel....nk2 gambar yg tnjuk topi 2...agk2 ak trglong dlm kategori hensem x.....nk ejas la....heee....xder la...main2 jer...org comei cmni xkn xder pakwe..jmput snggh blog sy....

Tukar Tapak Kaki