Fast Furious Five - Superb Debest 100% Action.. Terawal Tengok!

Tak kesah nak kata aku keluar lewat ka apa, Cerita duniawi kaa.. Tapi asalkan aku puas hati dengan wayang genre midnight movie nih.. hah Dengan Action yang superb!  Tengok tak rugi pun.. Ini pun kitorang sempat duk seat paling depan.. konfem seat paling orang benci..deim!

Anyway,jalan cerita memang aku puas hati. From 10 star, aku bagi 20 star terus lah!! Haha Dan,ending pon, boleh tahan la.Not bad.. Dari segi kereta, Yeih,porshe,lamborghinie,skyline, semua ada beb..


Dia best bukan sebab blue ni eh, Tapi lagi best yang ehem punyaa itu best! yaaargh!
Tadi pun kitorang buat movie gak. But not Blue Cah movie la.. hooh tapi,time beli tiket, harga RM 11.. Then, masa yang ada, pukul 10.45pm..dan 11.00pm.. Ok,membe aku cakap la, "kitorang nak yang pukul 10.45 eh.. Taknak pukul 11.. yeih, ambik tiket dan bla.. 

Lepak jap kat tepi lepas dah beli tiket, membe aku cakap laa, "eh,apesal die bagi tiket pukul 11.00pm??" Dia konfident, aku lagi la konfident.. Aku ambik tiket tu, tanpa tengok dulu, g jumpa orang serve kitorang tadi..
Aku cakp laa, "Bang, apesal bagi kitorang yang pukul 11malam..?? Kitorang mintak yang pukul 10.45 tadi...!"
Tanpa menggelabah tukang serve tu pon jawab," betul la saya bagi pukul 10.45 tadi.." 
aku jawab,"tapi nape ni pukul 11??"  (sambil tunjuk2 mana tang pukul 11 tuh..
dia jawab, "itu RM11, SEBELAS RINGGIT... Bukan pukul 11 dik..."   OH! wat the shit... aku lari sambil terkinja2.. Malu dooo... Harem betul..Deim laa.. :'(
Kesah ape, aku muke tebal.. shit3...! membe aku pun tertipu gak,biasa la,dia kan mata empat...lalala.. Biarlah,asalkan dapat tengok cita baiiikkkkkk punya..! Yang baru nak tengok,keep it on.. ajak la awek,sedara mara,kanak2.. *eh lupe,ni 18tahun keatas je.. :D daa..

Ni yang murah nih!! hehehe :p HARAMM..

15 Komen:

Ery Farieha said...

kahkahkahkah

eee malu betui !! :P

yaya_flanella said...

suka tempah malu cenggitu. haha

Aimie JAY said...

Bab2 yg kuning2 tu mmg u suke ehh...Haha..Untung la da tgk dlu... I baru ths wekend nk g tgk.. Hohoho!!

Muhamad Syafiq said...

untung la dpt tgk kt wayang sip ! aku tgk R5 je. haha ! :D

... said...

as salam..
adei..ada kelucahan

=_=

muahahaha! gambo yang last sekali tu cool~
boleh pinjam? nak rompak.
hahahaha

eykabaha said...

ah tk best r..ctr THE ROOMATE g best..layan~~~

HazHand said...

Ery: eleyh,suke ati laa..haha

HazHand said...

yaya: x sengaje dodol..

HazHand said...

aimie: cpat2 lah ye..hohohoh

HazHand said...

Syafiq: pe tu R5!!!?

HazHand said...

....: xde lucah pon laa...sries..best!

HazHand said...

eykabaha: cite tu macam haram..pape tah..hahah

Ecah Shafiee said...

next time deal eh..

eykabaha said...

mne ad haram,,halal je..hahha

EYFAalias said...

yeahhhh. fast 5 memang terbaik. huhuhu.

Tukar Tapak Kaki