Cara Bagaiman Si Lelaki Hendak Memulakan Zina Bersama Perempuan?

1. salam. Blh sy kenal awk? Sy tertarik dgn prwatakan sopan awk. Dah lama sy prhatikn awk. Awk dak baik n sy trtarik la dgn tudung labuh awk. Sy harap kite bleh brkenalan.. ukhuwah fillah org kate..sy x terer sgt arab ni…

2. Trima kasih krn mnerima sy. Sy akan try sedaya upaya sy mnjaga awk dan mgikut syariat. Sy tau sy bukan baik sgt, tp demi Allah, sy cuba buat yg trbaik utk awk…

3. Ingat tau,,jaga aurat leklok..jgn bagi org lain nmpk..kuar ngan kwn2 tau.. jgn sorg2..blk contact sy ek..sy doakan awk selalu..

4. awak,nape x contact sy. Sy risau awk kuar lama2..ye..mmg sy xde hak pun..sy tau sy percaye awk,,tp sy x tau la nk kate cmne. Kite slalu nmpk dari jauh je ek.Tp sy rasa awk mcm dkt je ngan sy. Mgkn ni org kate cinta kot,,wak..awk cinta sy x? xnk bgtau.. tp sy tau awk cinta sy..awk da malu nk jln tmpt sy lepak sbb malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Wak,,selain family,,Allah dan rasulnyer.. awk sayang sape ek? Sape saya dlm hati awk?

6. Wak wak..dr kawan kite just pggl sy awk je..mcm x special plk diri sy utk awk. sy tringin gak nk jd cm member2 sy. Pggl syg.. bole ke? Awk pggl sy bi ek? Rasa mcm baby sket. X salah kan.. just panggilan je..thanks syg.. love u... ..

7. Yang. kekdang bi tgk syg ni mcm x prcaya bi je. Yela, bi just tanya syg pkai apa je kan .. tq ek gtau,,mkin dalam pulak rindu kat syg ni... .hihihi..

8. Yang bi nak syg tau,,sayanglah segalanya utk bi,,syg la pmberi semangat utk bi... yang... ..bi harap bi ngan syg xde rahsia lagi ek.. jgn risau..inikan membuktikan bi caring.. so jgn risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just msg je kan..love u..papai.. mmuahh!

9. Syg..da lama kite msg,,leh kite jumpe x? ye..ayang bwk la kawan2 k..tq yunk! i love u.... ..

10. Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi syg,,watpe 2? Nk ckp sket.. nape syg bwk satu battalion nak jumpa abg?... syg x caye kat abg eh.. huhu..

12. Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh,,trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14. Thanks jumpa td,,syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh,,td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je... huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment…

16. Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji,,abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg...

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?

SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR...

20. huh!... syg mengndung? tahu kat ne... cube check balik dgn doktor... xkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg,,utk kebaikan kita berdua,,lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa.....gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!

23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24. sori syg,,abg xbleh temankan syg ke klinik tu,,abg malu klu terserempak dgn family or member,,malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung... kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la... bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sbuk.. xde masa nk layan kau!...

27.(terputus hubungan)

*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..

*si lelaki mencari mangsa baru..

*dan kejadian terus berulang..


Pesanan kepada semua wanita : TIDAK SEMUA LELAKI ITU BAIK.. :')  Trase wei..hurm.. :( 
Takpelah,selalu aku buat entry kutuk pompuan,skang aku backup pompuan k..huhuh




42 Komen:

Safone Mad said...

tak boleh bla, smart! :)
mmg macm nila situasi kapel skg, hehehe

mahirahnazlim said...

amboi topik kau haha

sYafIk-wAy said...

jangan caya langsung .

Aimie JAY said...

Eee.. Teruk gile laki tu.. gurl tu pn satu mudah terpedaya.. itu la kalau couple kan.. bila dduk brdua dh xboleh nk control nafsu even couple gn org yang kuat agame pn bila dh berdua xboleh nk cntrol nafsu.. hope ape yg u tulis tu dapat bagi pengajaran la kt gadis2 supaye xtertipu dgn laki.. laki nie suke mencari mangsa.. tapi bila dh kena kt adik gurl dy ke..kakak dy ke.. baru dy rase!!tapi knape asl couple je msti nk pgng2.. kalau xpengan2 xbole ke??
Betul!!lebih baik couple bile dh kawin.. nk lebeh2 dari pegang pon xpe..:p

jaa64 said...

bengomm punya laki cmnih!!!!!!

huuu, tulah kapel pas kawen kan best, baru betull..huuu

eykabaha said...

wah..sweet nye ctr ko ni..doakn ak dpt laki yg trbaik ok?hehhe

AizA said...

Ya Allah.. lindungilah aku dari perkara yang akan menjahati dan menzalimiku...

takotnya....

EmanTheHalia said...

ni bende lame ni grr ingat baru ccheitt! takpe2 renungan.

iwan_dextrous said...

beringatlah sebelum kena...

Siti Mashitah Saidin said...

betei.. susah nak caya lelaki skrg~

EYFAalias said...

laki sekarang memang semua macam tu eh? huhuhu

HazHand said...

Safone Mad: yeih!

HazHand said...

syafiq way: jalan yg lurus.. ikut syafiq way!

HazHand said...

Aimie: yeih.. so beware.. huhu

HazHand said...

jaa64: hahaha,jgn marah.. sy pon baik pe!?hihih

HazHand said...

eykabaha: hahah,insyaAllah.. Pkwe ko kn hensem dan baik..hah

HazHand said...

aiza: AMIN!!...

HazHand said...

Eman: hah,lame xlame, bende ni jugak ko buat dol!

HazHand said...

iwan: yeih3!!

HazHand said...

Siti: sy ni msih leyh d percayai!! grr..huhuh

Nurhasnatul Nabila said...

jom kahwen AWAL !!!

amal_fc1303 said...

penah baca. adaptasai drpd video tu. pape pon menarik.

-QinaSha Hudson- said...

kau tahu, selame ni aku kapel mesti nak pgg tangan. bukan aku yang mulekan, tapi lelaki2. lelaki2 tu pulak. memang alim. and sekarang aku kapel ngn budak yang memang tak alim langsung. and dye tak penah amek kesempatan. pgg tangan aku pon tak brani.

so my conclusion. tak semua lelaki baik itu baik. and tak semua lelaki jahat itu jahat.

eheh. terpanjang lak komen. sorii.

HazHand said...

Bella: ngn aku taw!! hahah

HazHand said...

amal: eih? aku copy kot..lalala

HazHand said...

qidnasha: anyway,mst blom masenye lagi.. lme2 nnt,mungkin akan pgang jugk..percayelah!! :') Semua lelaki ade keinginan,ikut mase yg sesuai.. lame2,jadi jugk..huhuh

Ujang9897 said...

nak try la tips ni..hahahaha




* wahai pompuan berigt la baca entri ni k..penuh makna

cthajar_pinkgurl said...

huh ! unlike that guys !

athirah said...

aku silap masuk blog ke apa ni? HAHAHHAHAHAHA...

inn aziz said...

asal plak nk terasa...diri mcm tu ke..hahahha..=P

Ecah Shafiee said...

masalah besar klau cmni..

SyedGraphiX said...

entry copy paste. mencik! XD

-QinaSha Hudson- said...

hmmmph..jangan la doa yang bukan2. lagipun jarang jumpe. memang la terase nk pgg. tapi aku rase kan, kalau lelaki yg dah pgg2 tangan pempuan ni, mesti last2 nak pgg mende laen pulak .

nak tanye sikit kt kau eh. betul ke , bila laki da start pegang tangan pempuan, sedikit sebnnyak, diye hilang respect kt pempuan tu. betul ke?. aku tanye sebab kau lelaki. so aku mintak pendapat kau la .

HazHand said...

Ujang: jgn nk kjam sgt laa..haha

HazHand said...

cthajar!: aah,unliked jugk..tp itu sy!! agagaga

HazHand said...

syed: heheheh,sebar ilmu x salah kan~

HazHand said...

inn aziz: hahha,mne de la! aduyaiii

HazHand said...

ecah: xde la bsar dr yg kau sngkekan!

HazHand said...

Athirah: semak la mung ni!! haish

HazHand said...

Kina: meh aku jawab eh.. lg pun dulu aku pnah wat entry psal tu,tp dah pdam dah..hahah

Ok,memang btul pon pe yg ko rase uh, klau laki da pgang tgn,lame2 mest la lpas tu rse nk plok pulk,lpas tu,rse cm nk cium,lme2 lg,rse cm nk tuuuuuuuuut pulk..yups!

ok then aku pun tahu prasaan aku dulu, dulu aku kapel,kalau dh pgang tgn,aku jd kurg respect kt die,sbb snang sgt nk bg pgang tgn,plok n lain2.. anyway, klau nk jdikan isteri, aku cr yg btol2 jge diri die! so da blh nmpk2 ciri2 yg baik nh..

Tak sume yg anggap cmtu,klau dh pgang,kurg respect,tp bg aku,yups!
kdg2,yg x pkai tdung uh aku lg2 kurg respect! itu klau nk wat men2, blh la.. wat isteri,hohoi,xleyh3!!
tp slagi blh suruh die pkai tdung,die jge diri die,hah,itu aku leyh wat isteri lg uh..hahha

Panjg siot!! hahaha

Mohd Nor Quiyyum said...

1st tym ak bace blog ni.. tertarik ngan tajuk entry ble ade membe like kt fb.. thnx for sharing.. mmg ini realiti zaman skrg.. ak pun sgt risau.. cume ak pk, what goes around comes around.. bile kepale otak ak pk psl nafsu nk bantai pompuan(maaf ckp la kasar skit bahase)ak cume pk klu bende ni kne kt anak2 ak nnt mcm mane.. itu je..otomatiknye ak akan beringat..insyaALLAH... btw, nice entry. :D

froggy turn south said...

...hi whts up..

..terjumpe blog kau mase tgh tracked no fon seleb2 yg kene hacked tu...nice blog anyway..
...aku juz nk bg opinion pasal topik ni..since back in the day mase kt u dulu..aku mmg pnah gune M.O mcm yg ko tulis dr step 1 sampai 18...tp xdelah sampai belikan tudung kecik sket bagai...lame..:p
...step 19 adelah sgt ridiculous n aku rase most of the girls wont buy tht 'how can u prove ur lov to me' shit anymore...thts so 90's...
...anyway my points are;
most guy bkn meletakkan sex tu sbg main goal..its juz the thrill n chase of how u play ur game thts really matter..
n actually girls pon not so dumb to terkene pancing everytime its juz they are playing a reward system for those guys who play it right...
...juz for the fun of it...ko ingat beromen tu bes sgt ke...heh

Tukar Tapak Kaki