Akhirnya Graduated Jugak Diploma Praktikal Untuk Intrview :') - Freedom!

Ingatkan.. Susah la sangat nak interview dengan lecturer pasal praktikal ni.. Sometime blom masenya, memang la takut, tapi bila dah lalui, n dah lepas, aku rasa, "alaaaaah, takdelah cuak mane pun.. steady je jawab.. lepas tu dia bagi nasihat pe yang tak betul.. Takdenye dia nak failed kan ko.."
Before interview, kenalah pastikan, pe yang korang buat tu dah betul semua.. Ada lecturer yang tengok sampai details gila, dan ade yang malas.. :') dan,let u goo...~
Oh! Lupa pulak sebelum2 tu jugak,kitorang lepaking dirumah ashraf halib.. Nice village laa botak.. "wei cab, ko ingat aku ni takleyh duk kampung ka, dengan nyamuk pa suma.. Aku pernah tido hutan seminggu laa, pernah duduk kampung lagi sunyi dari kampung ko.." "aku ni, bukan bandar nak bandar sangat la.. haish.. Duduk hutan la cita2 aku wei.."

Tapi..huhuh,Takdelah cita2 aku tu,nak jadi cam orang hutan dol.. :p  Anyway, dorang mancing, aku captured! Gaya macam esoknya nak konvo la pulak.. main badminton, main bola, memancing.. haish.. Esoknya dah habis, mak aih, Rasa mcam dah graduated la pulak.. :')






Dan blackberry yang tetap noob bila kat dalam ceruk! Mane ade line nak online!! hahah

Anyway, we all dah graduateds.. Korang bila lagi..?? hahaha, Tak sabar nak graduate lagi setahun..aduh.. Takpe, lagi 2sem, buat betul2 ye sip.. Gud luck!

4 Komen:

aslann said...

eh eh..manjenye die...hahaha

HazHand said...

gedik la ko ass hole! hahah

Halusinasi said...

waaa, dh hbs praktikal...mesti rasa lega sgt2 kan?

HazHand said...

yups! lege laaa.. yg amat

Tukar Tapak Kaki