Tetek Nampak Lurah!? Hahah- Betul2 Aku Sokong Lucah Ngan Nasihat Hang

Anyway, Thanks to media jer kawanku yang buat post kali ni yang terboek! aku nih, kalau orang tu ade nasihat, bab2 pompuan yang suka melucah di arena jalan2 terbuka, aku pun nak turut serta ngan hang..Kalau bab2 laki nak membonceng motor preng sana, prreeeeng sini.. haiya.. aku pon nak joiin.. >.<

Hang nasihat, aku tolong promote sikit yaa, tapi aku nak promote pon, aku ambik tang mana yang best jelah. Yang kurang, biar dorang g kat link ko jelah..hahah Tapi aku rasa semua best..hihihi

Betul la bab kata media jer ni,Laki ngan pompuan same je 2x5..  mestilah spuluh!! grr... Papahal, faham2 la sendiri.. ni aku ambik tang mana yang best.. kau terasa, aku lagi terasa dol!..  Make a decission,u decide lah sendiri.
  • Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

  • Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook ‘nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh’ Perosak bahasa sial.
  • Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

  • Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit ‘celapong’ (celah ponggong a.k.a pungkoq)

  • Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali ‘kitew tengah berak..syuke syuke ^__^’

  • Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh ‘I am Lesbian’
  • Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

  • Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

  • Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

  • Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

  • Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih….bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

  • Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib.
  • Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau (ini memang banyak sangat kat sekeliling aku nih)
  • Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like ‘eww she dont have style..yucks’ emang gud gud la kau
  • Pakai baju sikit lagi nak nampak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu… buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

  • Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab ‘ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew’ nyampah siot
Alah, kau kata apa yang aku kata jelah.. kau terasa, padan muka la kau..  But the way is, that the truth walau aku kadang2 terkena tempelang nye sikit.. sikit je ok..! sikit je..heheh   

Oh! yang aku wat kaler unggu, itu hottt doo~! Yang tulisan tebal2 lak, itu paling aku menciii dddoooo! :p Kita orang melayu, biar lah bersopan bagi yang XXXX seksi tu..huhuhu peace!

35 Komen:

Miss Ran said...

kate pesen

seksi2

patut sensod

AIMIE JAY said...

hahhaa..nice la.. i terase yg tang 'order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..'hahahaa...tergelak bile bace..hope insaf la spe yg bace nie..

adaadean said...

dahsyat siot nampak cleavage ! atoi. bukan nak ckp ape, aku pon bukan nye pakai tutup sgale, tp lurah2 tu time amek pic tolong la simpan. bg aku ko nak pkai cmne pon jgn la sampai nmpk lurah gila2 vavi, ta kesah la lurah br*ast or mu*t*t. jage2 la.

MaiRa QuEeN said...

hope bg pengajaran...tutp la...tunjuk pd yg patut je..

Nurhasnatul Nabila said...

HAHA sedap nyerrrr...
cuba bace note after note ni....
yg pasal pmpuan balas balik ap laki kata sal pmpuan....

semua org nak menunjuk kekurangan org lain..
malu laaaaaa~

marish sha said...

hak hak , nak jugak gambar lengan himpit dan terkepit , tapi takde bende yang nak di kepit , haha !

Cik Yatt said...

ish3..

mahirahnazlim said...

bhahaha ! entri kau semenjak 4 menjak nih genius betul HAHA

HazHand said...

Miss ran: hohohohoh... kalau xnak sensod cane?

HazHand said...

@aimi jay: haaaa, kantoi.. mkan x abes la ni... xpelah,blh kurus cpat.. xgmok

HazHand said...

@adadeen: eh2,ko x trase kan.. ko seksi xpe lg.. aku suke..hahahha
jgn lbh2 dh la..hahah

HazHand said...

@maira: hahahah, yups..tutup3!!!

HazHand said...

@bella: hahaha,diam3!! jgn buat..hahaha
laki sempurna!! kah3!!

HazHand said...

@marisha: hihihih.... tu la psal!

HazHand said...

@cik yat: hahahah,trok kan

HazHand said...

@mahirah: huhuhuhuh,biase la tu.. punce dr ko la nh..hahaha

mahirahnazlim said...

cehh punca aku la sgt haha . nauzubillah kalau aku mcm tu tau lama kena penggal ngn ayah .

eykabaha said...

basip..nk trgelak bsar doh plus tk trkata,,anyway syok bce entry ko (wlaupon ad lucah..hahha) ;)

ecah said...

oit..censored sikit oh..open sgt ni..tau tgh panas..aku pun panas..hehe

Faa Eryna said...

kalau aku pakai tudung, pakai baju kurung, tangkap gambar kepit2 kau rasa nampak tak ? haha . Demm oh

Nurhasnatul Nabila said...

hasip: sempurnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! la sangat.. HAHAHA

SyedGraphiX said...

asip! ko pon usha kann! HAHAHAH

SyedGraphiX said...

asip! ko pon usha kann! HAHAHAH

Elmoluya WutWut said...

kepit kepit kasi nampak. takleh blah. kehkeh

Titisan Hujan said...

whoaa..kemain lg

kesian pd semua...
yg jd model dan jgk pd yg menonton
xpasal-pasal jek

tgk skali rezeki tgk 2 kali..hurm, xdpt nk tlg lah

HazHand said...

mahirah: hahaha,ko pon seksi jugak an..hahah

HazHand said...

eykabaha: alaaaa,entry aku bukn unsur lucah la..hum.. :'(

HazHand said...

@ecah: hahahhah,panas sgt2!! hahahha

HazHand said...

@syed: haram jadah btol..mane ade laaa..hahaha

HazHand said...

@elmoluya: suke le tuuu..hahahaha

HazHand said...

@faa: konfem nampak..kang aku bukk kang!! lalallaa

HazHand said...

@bella: shudup oh!! hahahhaha

HazHand said...

@ttisan hujan: yups.haha

jaa64 said...

geli weh pompuan sam nih...
cam shiallll je :p

ohh, mulut longkang lak,
menyampah!!

gadis buncettt said...

Asal semua pmpn je komen ni . adehhh =,='''

Tukar Tapak Kaki