Perempuan Sesuai Tak Kalau Naik Scooter Pink? - Ke Lagi Bagus Naik Superbike?

Kalau perempuan naik motor.. Err, Mana lagi sesuai ek..? Aku suka tengok perempuan yang selamber.. Kan ganas tu.. Kalau atas K.ti..l, mesti lagi ganas kan. Kan3.. :p (Hohho, sudah2.. Jangan mengarut asip..)
Mak aku kata.. "asip!! Hang skang kena blajar pandai2.. T kalau dah keja,boleh pakai kereta!! Takkan t nak bawak isteri naik motor je.."
Huhhu.. "Mama..Nak buat macam mana kan,kalau asip ni tak pandai.. Motor pun ok ape. Boleh belikan isteri sebuah scooter pink. Mesti dia happy!!" (hahah,happy ke tak ye?) :p  Takpelah, sekarang ni, mana ada perempuan pakai motor dah. Kalau dulu2 boleh la cerita. naik kapcai pun orang tak kesah.. Skarang, Laki pandang perempuan naik kereta.. Haha Naik motor,laki pun gelak..
Kejap! Kalau yang study tuh, relax2 la dulu. Itu takpe, takde duit lagi kan.. huhhu, takpe,abang tak kesah tau sayang.. tau3.. :')Bay the way, sekarang masih lagi laki suka tengok, Naik scooter pink.. Sweet tau! hahah

Sapa perempuan yang tak suka naik motor!!? Angkat kereta la wei! huh.. Mana ada perempuan naik motor tu nampak otai.. Salah tu.. Lagi best bila tengok perempuan naik RXZ!! Grr.. Susah nak cari.. :')

Manis tak manis awek ni.. Baru mat2 tempik suke tuww!! auuwww!  Jangan jeles...

28 Komen:

Ifti Larina said...

PERGH !! hebat !!!! hahahaha nak terai naik lah nt.

Ery Farieha said...

ahaha
ery ada lesen moto tp x bawak moto pun
kete je >_______<

khaizarien said...

ala rxz x cukup power..kalo bawak superbike lagi best miahahaha
pmpn bawak skuter pink tu comel... :)

HazHand said...

hahah,Ifti. cube la kalo nk nmpak ayu~

HazHand said...

ery!: wau.. dats mean,trok sgt3! grr.. xsuke

HazHand said...

Khai: hahah,btol3!! pyah nk cr!

nuruashia said...

minah rempit amik adeq kt skula tuttt =)

taufiq helios said...

wow!!! hahaha... ganas atas katil ea..haha!! kalau ko kawin dgn minah moto cemana pulak ea? ko da la ganas atas moto..atas katil sape yang taw...nnti dua2 ganas..erkk..aku dah merapu..haha!!

eykabaha said...

hahah..mmg bgos pmpuan ni..haha

mahirahnazlim said...

ahaaa aku nak bawak superbike laa ape brg scooter pink HAHA

Cik Yatt said...

pink?? hohoho..
i dun like pink...
lagi pon takot la nk bwak moto..hahaha..kete je bole..

-QinaSha Hudson- said...

bawak skuter pon terhegeh2. ni nak bawak rxz pulak. tak rety la akuuu..ngeh2.

hamba ALLAH said...

uyyo..gmba yg pompuan tuh smart..kalo takat aku nk bwk cm tuh, bak dtg beskal bole lah jalan.. :P

HazHand said...

nuruashia: yup3!! oh media kan!! hahah

HazHand said...

taufiq: bangang gile ko!! kantoi la aku nnt..huh

HazHand said...

eyka,mcm ko kan? xpon pkwe ko..hahah,rxz

HazHand said...

mahirah:ahah,poyo je.. bak dtg..nk tgk! grr

HazHand said...

cik yat..: pompuan mmg,sumenye keta je..haish

HazHand said...

@hamba Allah :ahah,basikal? eyuwww!!

HazHand said...

@qinadsha : so jgn bwak lah..

hafiz hafizol said...

hahaha.. betol 2 haz... skunk noe awek macam da x pndg laki nek moto.. demand betol.. lempang baru taw... lalalalala....... awek aku pun sesuke ati dia jek suh aku ambek lesen keta n beli keta skali.. Dia ingat aku nie tokey balak k hape/??? gedik la dia 2.. tggu la keje dulu nak pakaai kete pun kan.?? nak jek aku lempang dia laju2... hahahaha....

nas said...

wow!!! aku ske perempuan yg nek motor yg ganaz2.. hahaha.. ape kess skuter je.. xmenarik laa :P

taufiq helios said...

haha.. kata aku bangag kan..sobsob

SyedGraphiX said...

hazz ooo hazzz. HAAHAA aku nak komen part atas katil tu je. lalala

adaadean said...

impian aku before aku kawen dan beranak pinak, aku nak ada superbike 1 kat garage umah aku! aku punya! bkn abg o bapak aku pny.. huhu

marish sha said...

mak dulu nak beli icon sbb ada color pink, tp mmg tak sha nak angkat pink , hihi . ohh nmpk girlie sgt2 .

Plus ayah pun guna juga , nmpk sweet2 pulak karang ayah kalau ber scooter pink . Ramai pula gadis2 terpikat , hihi .

yaya_flanella said...

pengakuan : aku tak suka naik rxz. nanti org ingat aku cikaro rempit. better aku bawak. org duduk belakang. hee

Faa Eryna said...

haha. aku lagi class naik ducati!!!;) wa cakap lu, mat rempit pun tabik waaa

Tukar Tapak Kaki