Nak Sangat Tengok Video Sexs Anwar Ibrahim Kan. Nah,Tengok Lah Puas2

Nak sangat kan tengok video isu semasa seksual pasal Anuar ibrahim tuh. Sekarang aku kasi korang tengok free2.. Bukan payah nak cari, Dekat youtube, search je, PaP! dah dapat.. Biasalah, Youtube skonkong otak blue dengan aku.. Memahami..huhhu~
Kalau semalam aku bukak,di review baru 323 orang. tapi hari ni dah 97,424 view..! pergh!

Actually, macam muka anuar kan, Tapi dia lebih buncit.. Dan kalau korang tengok, gaya ada macam sama anuar kan.. jap,t aku tunjuk kat bawah..hohho~  Anyway, this is cool. Kalau aku time tu, dah lama terkam amoi uhh!! 

Grr. Its so sexy la.. xtahan3!!! Tembam! tauww.. Huhhu~ Shhh. Jangan melucah boleh tak.. deim btol la..! Nah,tengok gambar nih. Privacy betul video ni, padahal, xdelah sampai paip bertemu tanah kan~ :p  This edited!


8 Komen:

marish sha said...

diorang kata ni sedikit daripada 23 minit video sebenar ,
tah pape , keluar kan jelah video panjang 2

mahirahnazlim said...

geli-geliman aku tgok eah ishhh

eykabaha said...

boleh than gak ko ni basip kn..huhu

Mohd Zakwan said...

Hei ,salam ..
Zakwan dh f0ll0w blog ni ,harap2 f0ll0w blog zakwan balik ye(tiada paksaan)
smileasuwant.blogspot.com
:)

aslann said...

ape tu paip bertemu tanah? leh demo tak? >.< hahahahaha!

saya_arief said...

politik.
[T__T]

relevan said...

bikin panas haha!

mesmerising_wan said...

hoh lan nak demo paip btemu tanah! wat vlog okhey!!

Tukar Tapak Kaki