Anak Lelaki Jantan Pun Boleh Jadi Lembut Macam Sotong Laa

Aku nak kongsi sikit fakta betul pasal mend penting ni "kenapa lah dapat anak lelaki kan, tapi bila besar,MasyaAllah,Lembut bukan main macam sotong kurita dah aku tengok!!" Anak aku yang pompuan pun takde macam ni laa.. (ko ade anak ke asip? haremm punye le tuu..huhuh) shhh..

Menurut fakta yang aku baca ni,ada betul gak,.. Patot la kadang2 tu,muka ayah jantan gila vavi macam brad pitt, tapi perangai anak tiba2 macam Mrs.Sally la pulak beb. tak tau sally tu ape?tu bapuk2 yang jual badan tu hah.. kat brackfield tuh.. (oii asip,kantoi la ko penah pegi bongok!) hihhi :D

 

Baik,straight to de point.. Punca dan sebab makbapak skang mudah nak dapat anak2 lelaki yang lembut ni..sebab dia adalah kerana bekas Plastik laa!!!! Mesti pelik kan..Kalau tak pelik,korang dah pandai sains la tuu.. Korang pun tau kan,plastik ni,bila diletakkan dengan campuran air panas, boleh manghasilkan Asid @ kimia!!

So,ape kene dengan lelaki lembut kan? 
eh2..ada laa... Korang kena kaji jauh lagi ni.. Baik. Untuk pengetahuan korang, kimia dari plastik yang terhasil dari plastik tu, berpecah kepada 2. kimia Bisphenol-A atau BPA..

Bila nak bercerita pasal kimia ni, korang pun tahu kimia ni bahaye macam makan babi. upss..!  Ok.. Sebenarnya,sebab kimia ni lah yang buat anak2 lelaki jantan gagah perkasa dengan ada 6-pax,tapi perangai lembut2 gituuu.. :p   EFFECT utama kimia ni sebenarnya, boleh ganggu sistem hormon manusia. sebab tu asal dapat anak je,yang lembut2..


Bayangkanlah..k.. Si bapak minum air,tiap2 hari lah dalam bekas plastik.. panas pulak tu.. Then minum punya minum.. Setiap teguk tu, kimia tu mesti ada.. so,makin lama,makin terganggu la hormon si bapak ni.. hormon dari lelaki ni,jadi lembut..tak terkawal la lama2.. (bukan maksud aku si bapak ni lama2 makin jadi lembut.. itu tak!! haish)

So,bayangkan lagi eh.. Pada malam pertama,si bapak nak buat, err.. ehem2 dengan isteri kan. "No problem bebeyh..come on!" isteri nyahut camtu je..hohoh  (lebih 3jam dah habis buat tu kan dengan segala kuasa pancutannya..hehe..)
orrite,actually kan,dekat sperma lelaki, ada hormon rite?? genetik si bapak.. masuk ke ovum,dan,"bergabung!!" Kan awal2 tadi, aku cakap,si bapak ni selalu minum air panas dalam plastik. So kimia tu dah effect dekat genetik..dah pun bunuh segala genetik lelaki si bapak tadi.


Bila dapat berita, time melahirkan anak,alhamdulillah laa. Dapat anak lelaki.. hensem pun hensem.comel.. Syukur lah.. bila dah lahir tu, di bagi nya bayi dia tu, Botol susu plastik dengan air susu yang suam2 panas, panas sangat2 ke.. or wat ever.. So,anak nya pulak dapat effect kimia tu pulak.. Dah dua kali kena effect dekat hormon budak ni.. Jadi,bila dah besar.. MasyaAllah, betul la aku cakap tadi, "DIA JADI LEMBUT LAA!!!"

So,the moral of story yang akuh bayang tadi, kemungknan nak dapat anak lelaki yang lembut dan auw2!!, disebabkan effect dari bekas2 n botol plastik.. So,kurangkan guna bekas plastik.. 

Ko nak ke anak ko jadi nyah.. jdi lembut.. jadi pondan.. jadi tak cukup hak2 lelaki.. Nak dia jadi miss universe nanti besar ke? nak dia buat hubungan sejenis.. hah.. Taknak kan.. so berjaga2 la mak ayah oii,dan juga bakal jadi mak ayah.. daa!! anyway,ini haram..

aku refer di sini : Tekan2 la u.. auww!

22 Komen:

taufiq helios said...

sip!!! jgn jadik apok..nnti aku tergoda kat ko..bahaha

Fina Fento said...

back to basic..kita adalah apa yg kita makan

Syafiq Rosli said...

euwww..haha..xmo2

aslann said...

ala sip tu yang muke jantan pon leh jadi lembut macam sotong! tapi cube ko bygkan ko yg muke jambu ni...lagila lembutnya kalah sotong kottt~ Kah3!!

Weyhh ko makan kepak & leher ayam pon sama la, ayam sekarang (bukan ayam kg la) diorang inject dengan hormone perempuan, estrogen/progesterone utk cepatkan pembesaran, tempat biase die inject tu kt leher ngan kepak, so kt situ tmpt plg byk hormone wanita ni. Ko makan selalu kepak n leher ayam pon ko leh jd sotong..eh ko mgm dh sotong..sorry2..HAHA..

Alamak panjang plak..tp aku sokong statement ko! AKU SOKONG PAYUDARA!! SOKONG OMBAK BESAR! AUmm!!

UBM said...

ape teruk benor~ hahaha!

UBM said...

alamak tergune UBM! haha nantak la! haha

marish sha said...

oh gini , hihi .

kalau hasif jadi pondan , i nak ngorat dulu :p

mahirahnazlim said...

alahaiii anak omak jgn weyh asip ko nak jadi sotong ker ? jgn weyh tak rela aiiiii ;p kehkeh

eykabaha said...

haha..basip..mmg best fakta ni..plus ngan klucahan ko tu..hahah basip2...

zaMir said...

sip...jgn...jgn...hahahha~!!!!!

nik farina aishah.... :) said...

semua minta asip jagi nyah ke??? hahaha :P..... moral of story elakkan menggunakan plastik ... hahah

HazHand said...

@taufiq helios: ahgak2 la der. bukn nak jadi bpuk la..hang nk keno sepok!?

HazHand said...

@fina: yup..pndai pon..haha

HazHand said...

syafiq: hahha..bukn aku k..haiya

HazHand said...

@aslan: komen ko plg cibet dan plg aku hangin bc! hahaha.. hang mmg hampeh tahap lipan bise lebih kepada tahap dewa. dan bla bla bla.. Stupid mung..haha

HazHand said...

UBM.. hahaha,dodol ko ni aiman..hareeemmmm

HazHand said...

marisha! haiya,hang suka cenggitu punya ka? haish..mereng2~

HazHand said...

@mahirah./ hang pon haram gk..ne de dol!!aku JANTAN! JANTAN!! haha

mahirahnazlim said...

gila kau ! aku punya bgs doa kau jadi lelaki sejati gagah perkasa okeh HAHA

Faa Eryna said...

hai nyahhhh mak suka cerita nyah ni! auwww *lentik bontot asip. haha

mesmerising_wan said...

huaha. . xkan la 24/7 nak hadap payudara he. xley pki plastik kema letak dalam botol kaca la cmni! aha

xazryx said...

kantoi ki pernah pegi brickfield haha .mst ko pegi kol 2 pagi ke atas kn ?haha !

Tukar Tapak Kaki