Wanita Keluar Tandas,Tinggal Apa? Yang Dalam2 @ Luaran

Korang pernah rasa tak selesa tak dengan tandas yang laki pakai, pompuan pun pakai.. bila lelaki pakai, pompuan mesti nak pakai.. hohohoh Pe jadah aku mrepek.

Bukan aku kata, aku main cakap je.. But sometimes, ada jugak perempuan ni, tak serik2 nak tinggal macam2 dalam tandas.. Dah naik serik aku cuci tandas,jumpa mnatang tu.. haish.. Sory sis.. :p  Semua perempuan lah.. Lagi2 tandas unisex la kan..

Tapi, apo mendo tuh kan?? kalau eden gtaw ni,korang jangan marah eden noo, eden suko mlepas jaa!! hahah Padan la muka kau.. Aku takdak ati perot.. Ni hah, pompuan memang suka tinggal benda ni.
  • Sisa2 rambut gugur. Grr,menda ni aku paling xsuka, bila aku try kumpul2, fuh! Boleh jadi rambut palsu dah.. ni lah punca kalau lobang jamban tersumbat. Rambut dorang panjang2.. bukan salah tisu.. :p
  • err,Malu..! Pampers yang pompuan selalu pakai tu.. pampers comel. (pehal aku lak yang malu..) iYelah,kadang2,pompuan tak terpk, dengan tinggal nye pamper comel tu dalam jamban, setan memang suka jilat2 pampers tu. Tu yang histeria tu..hehehe
  • Spender..hihih (takde ke?) alamak,sorry,ni takde.. Cuma kalau coli tu ada laa..hoho. Cana lah nak tampung 2 gunung kinabalu tu nanti woi..!
  • oh! BULU! bulu apakah.. jeng3... bulu idong? oh,masih boleh diterima... Bulu kaki yang dicukur? oh masih boleh diterima lagi.. BULU tut..? Hooo, aku pun tak tahu cane nak bezakan bulu tut ngan bulu biasa.hihih TAPI memang bulu laa..arghh
Apa lagi pompuan suka tinggal ya? Entah lah, ini pon setakat pengalaman aku selama hidup je.. Kalau ada yang terasa, padan muka ko..hahaha :p  Jadi cara terbaik,jagalah kebersihan korang ya laki dan pompuan..

Mana la tahu, bila da kawen, selamba kau je tinggal dalam tandas.. tak malu ngan suami isteri kaa.. haish. :p
Actually,mintak maaf kejap kat pompuan eh.. :p  maap!maap!maap! bye!


24 Komen:

mahirahnazlim said...

cerdik betul entri kau ni eah . HAHA bgs3 ! aku terasa tang rmbt jer . haha .

kalau pad mmg aku hangin betul reti pakai reti buang la tp dlm tong sampah ye cik adik akk :) *aku tak penah sepah3 kan oke :DD

MUHAMAD SYAFIQ said...

expert namapak bro~ haha :)

!! Kodet !! said...

Aku suka gaya penulisan ko , santai . Design pun menarik . Cerita melalui pengalaman macam MrKerro. Susah nak jumpa . Tapi nak tanya satu , laki ke perempuan owner blog ni erk?

Blog MrKodet.Com

FaKArePa!n said...

kerja cuci tandas ke ?? expert gila je bab ni.. hehe

ada mokhtar said...

spesis budak perempuan yang tak matang je yang buat benda gini..

HazHand said...

mahirah: hahhaha,ade gk yg ko trase eh..hiihih... yeik,xmalu..hoho

HazHand said...

syafiq: err,pngalaman membawa erti..hahah

HazHand said...

Kodet: AKU LELAKI LAA11..grr.hahaha
anyway,thanks.. Tgk banner blog,laki kn..hahha

HazHand said...

fakarapain: haiya..mne de.. tndas umah laa..hohoh

HazHand said...

ada mokhtar: yelah kot..laki pon de gk buat.

aslann said...

ko bersihkan tandas awam ke ASSip? Suci Murni kerja ko, xpelah xde jin jilat ko jilat pon xpe...GAHAHAHA! Weyhh! Gambor awek mane ko amek tu ha?!! Grrr!

Ko kate Scha Comel??? LISA lagi comellah! GRRRR!

Yan Saflina said...

ouh ini sangat betul!...even saya ni perempuan..tapi bende ni mmg betul ye..n saya sangat menyampah dan tersampah la ngn sape2 yg suke buang pad dy merata2..haihhh....

ecah said...

ko pnh jadik cleaner tandas ke asip.?hahha..hangen nampak.?nway aku pun mmg xleh blah kalau pompuan cenggini..aku gak yg malu balik sbb ni pun one of maruah lah kan..kdg2 terpikir gak mana lah diorang letak kepala otak dorg tu..x belajar agama ke apa kat sekolah.?

Mrs.Yie said...

hohoho..sangat memalukan..jaga la sikit maruah PEREMPUAN..

marish sha said...

hmm mana - mana pergi pun macam ni , macam susah sangat je nak angkat buang sedangkan tong sampah / sanitary bin ade je dalam toilet or at pintu toilet , tak faham !

eykabaha said...

basip..amboi lazer nye mlot..tp tk sume gurls cmtu..lau ad gurls yg cmtu adlh gurls yg pngotor..sal bulu bagai..ntah2 bulu kaki owg laki..ha..n rmbot gak..ntah2 rmbot owg laki..tu kte tk tau kn..tp bab pampers tu no komen r..kaum hawa kt lua sne jgn r malukn kaum hawa k..jge r kbrshan :)

HazHand said...

Ass: haish.. lisa ko tuh da jd tunang org laaa
oh,dulu la kot.. aku cuci tandas

HazHand said...

Yan: skong! jd jgn buang!

HazHand said...

ecah.. oh no.. agak2 sikit.. im the high gentleman..x cuci tndas la..
err,agama eh..oh,ok3

HazHand said...

Mrs yie.. hah,jage3!!

HazHand said...

marisha: yups.. kdg2 tong smpah tu pnuh ngn pmpuan nye pad..hohoho

HazHand said...

eyka!: laki jg kbersihan la..hohoh
mne de.. laki xde bulu ok! xmcm pmpuan..haha

EmanTheHalia said...

i like ur blog. tepek2 type of post. hehe

Faa Eryna said...

yooo asip, bulu tuttttttttt LELAKI lagi panjang dari BULU TUUUTTT perempuan okay ! haha. Nak bet ?

Tukar Tapak Kaki