iPhone Noobs..! iPhone Suck..! iPhone Cekik Darah..! iPhone grr.. Also iPAD!

Iphone iphone iphone! Panas lak bila dengar kan..Lagi2 bila yang gila gadget cakap, "uh,iphone yang baruu la..Nak beli,nak beli!" hei, Duit cukup2 makan minum basuh berak,ada hati nak pakai hphone mahal lew.. Kalau anak Tan Sri "PAP!" petik jari boleh laa.. Kau tu anak sederhana..

Bukan pasal tu yang aku nak cakap huhui.. aduyai.. iPhone ni suka sangat main gila. mula2 iphone je.naik lagi, iPhone2,3,3s,4 pulak... Lepas ni ada lagi nak keluar, iPhone5.. "Eh, Steve jobs..grr, Tukar la nama iPhone jadi nama lain lak..!"  geram aku dengan ko.
Bukan apo la den,Bayangkan..eh,bayangkan.. Kalau aku,beli iphone 3.. baru setahun je pakai,pap! iPhone 3Gs pula keluar.. aku beli la lagi.. Bila pakai stahun, Aduh.. Ade keluaran baru lagi, iphone 4 ni.. Dengan nafsu sex iphone nih, nak la beli lagi, sebab nak yang latest kan.. kononya ingin mengumpul barang2 apple~

Tengok nih!! Ni la yang aku maksudkan..



So terus terang la aku cakap,bila dah pakai iphone ni,tak pernah nak rasa puas hati. Ni kan pula, uar-uar mengatakan,iPhone 5 bakal keluar. Bagaikan makan, taik terus keluar, makan lagi, taik keluar.. haish.. So dissapointed me lah Steve.. wat is this.. U said u sick.. hurm..:'( 

P/s: lebih kurang macam ni lah, aku sarankan,kalau nak beli iphone, kita tunggu sampai betul2 latest jelah.. Nak tahu bila latest? erm.. memang takde la kot.. hohho.. :p  
Anyway,i LOVE my ANDROIDs.. Jap3!! bukan aku kata iPhone tak best,tapi sumpah best gile vavi..cume,mahal..huhuh

Tengok sini,ciri2 bakal iphone 5.. lebih slim dan seksi.. :  iPHONE 5
 

21 Komen:

man yusoef said...

tu namanya apple boy...hahaha...tp mmg serius kejam la...ipad 3 kata nak kuar hujung tahun ni...dem gila...HAHAHA

athirah said...

yes...... kl lg murah ak angkat... HAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAAH

mesmerising_wan said...

iPhone sucks!! go android go!! byk pilihan lg!!

mesmerising_wan said...

iPhone sucks!! go android go!! byk pilihan lg!!

MUHAMAD SYAFIQ said...

best ke iphone ? hehe :D

aslann said...

HAHAHA! bapak kesian..makan tikus tu!! gune jela nokia 3315...tahan sepanjang hayat...

HazHand said...

@man: sbb tu d galakkan jgn beli apple product!! grrr

@athirah,errmko pkai iphone ke? grr! wtf

@mas: hahaha,btol3..android k

@syafiq.. best laa...hahah,tbe sokong pulk an

@aslan: ko blh la,hp murah. pdahal mahal! ceih!

Maigrin© said...

Bergaduh kerana dunia? bagus.

Ewan said...

haha kau xpuas hati pasal produk apple ni eh.. haha meh baca entry ni

NAK IPAD 2 ke NAK IPHONE??

haha ade link ke sini.. XD

budak kampung said...

hahahaha aku lagi suke nokia 3310....hahahahha

kalau x malas,singgahla
antara pageview dan follower,mane korang pilih
iklan barangan pelik dan separa lucah
buffered earning pertamaku
gadis mencuri menggunakan kemaluan,ciss

mahirahnazlim said...

haha . hp aku baling anjing mati lagi bagus . siap ade torchlight kagi . HAHA kalah iphone 5 6 7G's ke haha

ecah said...

sabo je la wei..

Ery Farieha said...

ahaha
iphone memang tetiap tahun akan kua yang baru
setiap bulan 5 rasanya
mmg gyler la kalo sape yg bebetul2 gyler gadget
huhuhu

HazHand said...

@maigrin: ini bukan bergaduh,tetapi nasihat dan tips~ insyaAllah

HazHand said...

@ewan: deim! hahhaa,ko tiru! grrr

HazHand said...

@budak kampung: hohoho..yo ler.. ambo komen dah..haha

HazHand said...

@mahirah: ko ganas boleh laa..hahah

HazHand said...

@ecah,xleyh sabo.. nak gak iphone tuh! huh

HazHand said...

@ery: yups.. btol! pndai pon.. ingtkn x amik tau..hohoho

SyedGraphiX said...

lalalala.x kisah pn iphone ni. HAHA

missina said...

ermmm klu ikut trend semasa hbslah duit,,jgn ikut nafsu,,pakai je ikut keperluan,,geram mmg geram kn,,,hehehe,,neway,,dtg balas kunjgn dan follow sini,,

Tukar Tapak Kaki