Download Game iPhone ANGRY BIRD - Ini Untuk PC

Nak sangat main game angry bird ni kan... nah, kali ni aku bagi chance kat korang yang takdak iphone dengan android untuk main angry bird ni dekat pc.. Bila dah download,korang extract kan file tu, then bukak angrybird.exe  NICE! Korang dah boleh main melalui PC sahaja... Download disini:


Selamat bermain dimalam hari.. daa~  Sory, this is not angry bird rio, but its first version :')



21 Komen:

eykabaha said...

tknak r download..lau ak download kompom adik jntan ak men smpai tk ingt dnia..huhu

Ecah Shafiee said...

aku x lps2 men game ni..

mahirahnazlim said...

ko ni ajar aku main game balik . habis laaaa

OnlyZul said...

ni AB Rio ke?

Nurhasnatul Nabila said...

ya allah.. game ker?
aku ingt kan kartun aper..
patut skunk banyak da ayam2 ni kat kdi anak2 patung...

HazHand said...

eykabaha!! best kot game nih!!! series!!! Try download.. tp diam2 laa

HazHand said...

ecah! yeih!! kite stu geng!

HazHand said...

mahirah: huhuh.. ne de.. ko yg nak main kn..huhu

HazHand said...

onlyzul: xdelah,ni angry bird biasa... rio xjmpe g

HazHand said...

bella: aku da agak dah..ko mmg kuno kan..hihihih

eykabaha said...

alahai..nk diam cm ne g kn..ie ni trlebih xplore..tau2 je t..huh

aleen aiden said...

heheh,fenomena zaman skang.yg duk maen game nih jgn maen smpai angry plak sudah.hee

Heidi Shafiq said...

ini la yg aku cari selama ni.. download! :D

ana AuNi said...

da maen da! best!!! hehe..
thanks mia sbb bg game nie.. :P

HAZWANmohd said...

waaaaaaaa~~
x cukup 7 hinci!
27 inci aku donlod!! ahhaha

HazHand said...

@eyka..yelaahhhhhh

HazHand said...

@aleen: hahahha,bengang ngan babi kot!! hahah

HazHand said...

Heidi!: ambik bukan free...bayar doo!

HazHand said...

@ana: oh..ingatkan thanks kat asip..hum... :'(

HazHand said...

@hazwan: haram jadah pakai inhi..sepuk kang.hahha

ana AuNi said...

hahaha...thanks utk kau jugak lah! haha.. sbb siyezly aku xtau game nie femes.. :P
blog kau byk info.. BAGUS2! ^__^

Tukar Tapak Kaki