Bila Dapat Berita Praktikal Kena Repeat - Takde Mood Dah Nak Buat Final Report

Seriesly, this is shit, this is shit.. no more chicken cop.. grr.. Aku nak praktikal,bukan nak repeat praktikal lagi wahai pembuat masalah.. adoiyai.. Disebabkan ko, aku dan lain2,kena repeat.. Nak kena sumpah ka apa..
Disebabkan ada pencuri yang tak diketahui siapakah dalang yang menyebabkan Sebuh laptop hilang, sebijik hardisk hilang, So terpaksa la dibuat bacaan yasin, n minum air yasin.. So,tak settle lagi.. Lepas tu, kesan cop jari pulak.. Jadi kes polis pulak dah..
Last2, aku nak mintak cop tiap2 minggu untuk buku report pun,kena Hold.. Haram betul la sape yang curi ni. Aku nak belajar dol! bukan nak sama2 repeat.. De point is, siapa dalang segala tok dalang yang macam hareem nih. haish..  

P/s: Kalau lah aku repeat, Takpelah, memang pengalaman banyak.. tapi, kalau tak repeat, boleh cepatan habis diploma dong..  Moga Allah buka pintu hati si pendalang tok dalang tuh! Panggil bomoh kang.. takot~ hoh   Anyway,kputusan masih di awan-awangan lagi.. Kene repeat ke x..hatoi!!

24 Komen:

yaya_flanella said...

isk.. xde la sampai kene repeat kot..

HazHand said...

ye ke.. haish :'(

zaMir said...

kejamnya dalang tu....huhuh

HazHand said...

kejam sgt la siot!!

Muhsin Aminudin said...

ade orang jeles sebab asyik blog je kot? or memang tujuan dia nak laptop.. sabar jela..

✿ milly molly ✿ said...

gile ah! xpenah2 org repeat praktikal. sabo ye..

hope xsmpai repeat, n org jht tu. ish! tembak je die..

oke, emosi suda ;p

naem glizzy said...

mane ade org repeat prac beb :) paling teruk bos bagi markah teruk. haha..

azrijohan said...

cool k..ujian nih

join mine:
http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

cikbintang said...

lec da dtg tmpt ko ke???

ecah said...

uih..xkan smp repeat kot.?lex suda..repeat x repeat lecturer yg tentukan wei..sabor2..

Nurhasnatul Nabila said...

HOHO !
ko bomoh kan jer dy.. HAHA

eykabaha said...

yeke?smpai cmtu skali ke?tk r..lau tk slah...so tk kn kena repeat nye..ALLAH slalu bantu owg yg benar :)

mahirahnazlim said...

lorh per citer ni babe ? ko kena repeat ke ? kata nak konvo sama3

HazHand said...

@aminuddin,xdelah smpai cmtu..haish...

HazHand said...

@milly moly: bakal tembak nnt kot.. cume,takde "gun"

HazHand said...

@naem: ye ke.. ade jelah..klau dh kes polis? kene buang rite?

HazHand said...

@azrijohan: yups...

HazHand said...

@cik bintang: of coz blom lagi..ntah pape tah..

HazHand said...

@ecah.. ye ler.. tgh cool gila vavi le nh..huhu

HazHand said...

bella,: nk mntk bomoh thailand yg ko pkai dulu tu,blh kn..

HazHand said...

eyka baha: thanks kawan

HazHand said...

@mahirah.. hohoho..yela,t kite konvo la nek pentas skali.. xkenfem jelah..

syuhadah afiqah said...

tak kene repeat la , tp markah dr boss mesti kurang la . lect tak failed kan kot . jgn risau . doa banyak2 :)

SyedGraphiX said...

pehhhh..sabar sabarr...

Tukar Tapak Kaki