Antara Tandas Unisex Dengan Tandas Asing - Gadis Tak Suka Unisex Punya!

Kejelikan..kekangan. dan kekeliruan yang dah lama aku nak kongsi,cuma tak sempat. But,ist something weird bila aku nak elaborate pasal tandas unisex ni. Baiklah,lebih kurang macam ni.. korang ada dua pilihan. Satu tandas asing-asing..(lelaki pompuan la) dan lagi satu tandas UNISEX.. Oii! Bukan tandas sexs!! grr.. nak memblue je..huh bukan maksud, tu tandas "free sexs"..

Satu cerita dahulu kala aku lepak mamak takde tandas jenis keasingan. Disebelahnya hanya ada tandas "unisexxxxxx~"

Dia tak tahan... dan aku tak tahan.. kirenye dua2 tak tahan la ni.. aku bilang sama dia.. "err,nak g tandas la..tak tahan ni.." Err,same laa! jom bayar cepat.. pap3! kitorang pun pagi. (pap2 tu bunyi ape eh? pukul bontot eh..)
Dan2 kitorang bayar, lepas tu aku cakap kat dia olang laa, "mamak ni takde tandas. Kalau ada,kat sebelah dalam.. PAS (plaza alam sentral)  :')  Dorang tengok.. Eyuuuwww!!! UNISEX!!..Taknak lah..~  
Aku pelik3..! Cuba korang fikir,Asal tandas unisex pompuan taknak, tandas dekat kedai MAMAK, yang laki pompuan pakai dalam satu tandas, korang nak pulak pakai.. Hahha kan3..
Anyway, tandas mamak is the most "yaiks! and yeiks! tak pun,eyuuuw~" Baik, sapa yang pakai tandas kat mamak? jap nak list.. 
  • Mamak.. Dats mean for tambi,india,muthu dan lain2 sejenis..
  • Lelaki dan perempuan melayu (dats de point yang macam unisex tadi kan..)
  • Cina,kadazan,bangla,indon,pelacur,mama ayam,ayeem ayam,cikaro,hamzah..gay,lesbian semua lah.. *SEE!
Ok,dah nampak kan, maksudnya, Tandas unisex dan tandas dimamak, sama je.. Unisex gak,cuma kadang2 tumamak mana ada letak papan tanda tulis "Tandas Unisex" kan.. Anyway,tandas unisex tu pun,bersih ok.. Cleaner ade taw.. U allz je tak tau.. never say before try.. Feel different nanti.. agagagaa~ :p no free sex

Jangan risau, time awak masuk, dalam tu takde lelaki tunggu awak pun.hihihiii.. :D  (Aku yang tunggu!)best3..

10 Komen:

Fairosza said...

kalo dah tak tahan tu serbu je le...hehe

haz,
mana ade adik klik like..sorang je ni kat rumah yg guna pc dari td..tapi kalau adik yg tekan like pon, nape kat wall profile takde..kat wall profile hafiz hafizol pon takde gak..pelik kan..?

mahirahnazlim said...

takde pulak aku trpikir ape3 bila masuk tandas unisex ke kat mamak ke HAHA i feel same jer HAHA

~ Tieqa~ said...

jangan terlalu memilih ... buat susah diri sendiri je...

Hafriz Mohamad said...

Tandas UNISEX..?

Kt Malaysia pn ade ea? huhu.. kolot nye akuss niss..
Tp, perlu ke tnds unisex ni dletakkan d malaysia? hurmm..

nik farina aishah.... :) said...

pehhhhhh, kat mane kat mane?? nk try pegi ,.. HAHAH :p

aslann said...

tandas unisex kan best. leh buang air berjemaah lelaki pompuan..leh intai2.. >.<

marish sha said...

err jap tandas ni maksudnya yang bukak pintu terus nampak jamban n paip

or

yang masuk dalam satu bilik ade cermin besar dan sinki and banyak bilik2 yang ada jamban dan paip . confius

eykabaha said...

tndas tndas tndas ;)

Khuzrin Kamarudin said...

kat malaysia kat mana yang femes? haha..

Khuzrin Kamarudin said...

kat malaysia kat mana yang femes? haha..

Tukar Tapak Kaki