Tengok Secara Online Video Anuar Ibrahim Buat Seks

Belum settle hal liwat, ade la pulak hal anuar ibrahim ni buat seks.. Bukan oral seks.. bukan blowjob or wat ever.. Tapi.. Err,video 2 colour.. hitamputih.. :p

Bukan aku nak sebuk. tapi memang aku suka sebuk dah pulak. Anyway, biasa la, nak jatuhkan martabat pemimpin pembankang.

Dan secara direct, anuar terus nafikan, Itu bukan dia. Yang kelakar nya, Dia nafikan yang perut si pelakun tu buncit, tak sama dengan perut anuar, yang tak buncit tu.. haha
"Wajah orang itu mirip wajah saya tapi perut nya jauh lebih buncit dari perut saya" <<< macam linggam!

lepas cakap, Anuar terus bangun tunjuk perutnya.. hahah.. :') iTs funny..

Video penafian anwar ibrahim : Video penafian

Anyway, anggapan kenapa anuar taknak bagi bagi sample DNA? Its maybe because if anuar bagi, kerajaan boleh salah gunakan DNa tersebut untuk lebih memburukkan anuar ibrahim Dats y tak semudah tu dia nak bagi. Hei, berfikiran jauh la sikit. its not easy to make a simple decission.. :')  

Sorry, im not a fanatik of PKR.. Peace.. :p  Dan kalau boleh, aku nak jugak ketemu sama pelakon perempuan tu.. huhuhu.. Comel ke.. cantik ke.. Seksi ke.. AMOI ke.. hahah slrrp.. Dah3.. Video2 ne boleh tengok..Nak,mintak la membe.. haish.. otak nk blue je.. :p

12 Komen:

aslann said...

ko nak jumpe perempuan tu ke ko nak jumpe anuar, sip? HAHAHAHA! okeyyybai.

marish sha said...

yup , nanti bagi sample DNA tu dan diorg ckp sample 2 lah yg ade kat Saiful yang bajet hensem tuh

HazHand said...

aslan! Dem.. Geli do.. haish
Nak gadis uh je.. hihih

HazHand said...

sha: err,hnsem x hnsem.. die kpalat!! hahah

NadiRah said...

wow!! tajuk HOT..hehehe

nik farina aishah.... :) said...

panas betol ni,, !!! HAHA nk jumpe pelakon pompuan tu ?? kenapa ye?? :P

sab said...

haha :)
no komen ;p

mian said...

haha.ko lucah2 laju je ko kan? haha

Ifti Larina said...

hmm betul gk eh. orang bole manipulasi kita dgn hanya gunakan DNA

taufiq helios said...

sip! nk video tuh gak! haha

bieha-chan :) said...

setuju!kalaw bg DNA uh memang la boleh wat macam2 kan.

err macam teringin je nak tengok video uh haha -.-

Orang Kampung said...

aku pelik la..
dulu dulu kan dh prnh amik DNA anwar..
knpa nk amik lgi, DNA kita mna leh brtukar..
still hidup..
anwar xmau bgi msti ada sbb, takut org manipulsikan DNA dia..

bila nk Plihanrya.. mcm2 cita kluar..

Tukar Tapak Kaki