Template Baru, Header Baru. Apa Komen Korang?

Terpaksa la aku buang masa, saja2 nak bertukar tuk bulan ni. Dah 6 bulan aku pakai template lame tu, So, tak salah nak cuba template baru ni. Thanks untuk orang tu.. Give me idea.. hohoo
Tapi slek betul.. :'( Sebab, bila tukar template, segala coding2 lama, macam like post, comment fbook box, dll, semua hilang.. :( Kenalah selongkar buat sekali lagi. Wt shit! Komen korang plis.. Aku rasa hodoh!! Grr.. Bagaikan rak dengan buku.. (betul ke?...)
 TAPI!.. :')
Aku sudah habis testing2 template ni sehari.. ok,sape nk beli?? hahah,aku nak jual.. Hati aku tak tenang lau pakai template lain.. syg do template biru ni.. Aku nak tido pun tak boleh, nak makan tak tenang.. asyik terfikirkan pasal template ni. sehari aku pakai pun cukuplah.. haish.  

Cepat3!! sape nak beli,pm kat inbox aku.. hahaha.. Nak ubah template pun boleh. mai, aku ubahkan.. :')


Jeng3!! header blog yang baru.. hahha. Wa suka sama itu pandaaa~

18 Komen:

mahirahnazlim said...

ecehh purple . matching dgn skin blog aku HAHA .

gudgud ceria sikit blog kau :)

Noraien said...

cunnnn laaaa..cantekkk :) simple jer,nice looor :)

muniraksasa (; said...

ohh mai god ! purple tak kena weyy. pe kate ko match kan colour background ngan gadget title tu punye background. paham tak? tak paham. okayybye

HAJAR hasan said...

ut's purple. nice and simple. ringan pun ringan jugak! keep it up!

athirah said...

ni color feveret ak ni.. kte tukar blog r wei.. HAHAHAHA

aslann said...

cantiklah tu!!! ade iras2 justkhai..!! XD

forever love said...

hodoh.. tak lawa.. gambar header tue takot..

hamba ALLAH said...

mmndgkn tenet aku laju cm sipot kdung, time nk bukak page niyh aku ingt yg badut tuh otak..hoho

neway, purple pon cun gak tp aku lg ske yg lame..ngee..mane2 pon kacak la ntok ko asip... :D

putrifayad said...

nice2...suke wane purple ni..
ceria je nmpk..:)

eykabaha said...

ha ok r ni dr b4 ni..hehe tlisn tok tjuk ko b4 ni ak tk ske..hehe pepon..mmg ok dh yg bru ni ;)

nik farina aishah.... :) said...

header tu kene tukar kot , buat yg lagi cantik.. :) hmm, sekadar pndangn tapi colour purple dah ok kot..

Ayeem Jemain said...

pewitt! asip, asik ahhh!

Ewan said...

wah warna anggur, blog ni nmpak sedap..yummy XD hehe

taufiq helios said...

weh..aku suke pepel la dodol...bagi aku free lah template tuh

HazHand said...

er,,, thanks sume.. Anyway,nak free?
uhm,tggu aku kawen luh!! hahaha

mahirahnazlim said...

ahaa kaler header br kau mcm kureng laaa . purple much better kott

hafiz hafizol said...

wah... chumel lote... tahniah3... nak satu nak satu...

Ez0Lleee said...

aku nak patung badut uhh..kasi kat aku r..

Tukar Tapak Kaki