Design Baju Sahabat Blogger Ke Ni!? Dem! Hodoh Pe kJadah Aku Buat!

Testing2 one two three!!! 

1.
2.

Bongok,Kenapa Semua Nampak Sama La Soiii!   Sory,ni test2 je..hahah

Oh,Nampaknya Si Admin Amal Suruh Buat Kecik Sikit Logo SB,Then,taraaaa.. :p

4.
5.
6.

40 Komen:

Wawa Zameri said...

rasanya putih lagi cantikk :)

HazHand said...

huhuhu,dalam percubaan..hihihih

mahirahnazlim said...

kalau aku , nak pakai yg 1st design .
simple ringkas :) tapii , ape yg tak kena eahh ??

shida anwar said...

no 1 chantek..simple

mera zati M.z said...

vote for #3 ! :)

HazHand said...

alah,first simple sgt laa... hahah

HazHand said...

shida: err,nape sume suke yang first?

marish sha said...

dah siap sha nak beli,
boleh pakai ramai2 kat poly,
hahah

HazHand said...

marisha: hahaha,xmo3!! malu...hahah

HazHand said...

mer: dont like all..hahah

~CiK TiNieY~ said...

suka yg 2nd...nmpk lg unik..;)

HazHand said...

yeih! saya sokong.. tapi itu no lime la lawa kan!! kcik ckit! arghh...

yna fazlyna said...

vote for 1

HazHand said...

tet....... huhuhu

Rockstar Chan said...

ske no 2. :) wrna hitam oke.. tp dh biasa sgtkan dgn colour tu.. kalo putih... mne tau kne kekotrn yg ssh nk dtglkn.. dh ssh.. :)

btw.. nice

SyedGraphiX said...

sumaa lawa!! nak satu

putrifayad said...

kte suke no 5...
cantik design kamu...:)

fareez tajudin said...

oyt bunbun...nk vote gak ley...haha..
aq nk #2...haha...mcm style gak...
eh tp bukan original logo huruf S tu terbalik ke?

taufiq helios said...

tett!! aku suke yang last skali..haha...pandai ko kan asip

eykabaha said...

basip,saye ske dsign no 3,4,6,7...ha cntek!!!
wow! it programmer changed to graphic designer :)hehhe

izzat aidil said...

haz jangan lah marah kalau sama pon haha....

nice work haz

Muhammad Afiq Abdul Rashid said...

#2!!!buat variety warna sikit :D

Redh Hder said...

sume smart! tak tau nk pilih mane..~_~"

taufiq helios said...

tett!! yang last best :)

HazHand said...

rockstar: huhuhuh,yup,hitam kan natural sikit.. hihih

HazHand said...

syed!: xyah nak sume la.. ko design boleh lagi sy\tyle..ceh!! hahah

HazHand said...

putrifayad: yeyei!!! sy pon suke no 5!! same la kite!! hahaha

HazHand said...

fareez!: hahaha,kantoi.. alah,ni lawa sikit.. lau yg asal cm hampeh je..hahah
anyway,aku suke yg kcik ckit..hihih

HazHand said...

taufiq: hihihhi,thanks.. last,err.. kureng..kih4..

HazHand said...

eyka!: hahahahah,alahai,biar la,dah rezeki n klebihan kat situ kan..hihihi
sume ko suke kan..haish

HazHand said...

izat: xmrah pon,menci jew..hahah

HazHand said...

afiq: hahah,xreti la..kih3!!!

HazHand said...

red: hahah,xyah pilih la lau cmtu..hihih

HazHand said...

taufiq again.: haish.. tettt x habis2..haha

iManAzRaf said...

mcm suke yg ke3 jek... hehehe...

ecah said...

wah..cantik..smart2..nak try gak lah design kasi ko jeles..ahaha..tunggu~

Eqa Yazid said...

babe. logo jgn lah letak atas sgt. nnti pde awek awek yg bertudung tu susah lah nak nmpk dorang punye logo. buat tgah tgah baru cun..

Cik Miera Aziz said...

No 3 cantik okayy!!! Kalau dah siap gtau laaa :)
Nk order jugak.

saljhi said...

asip, aku nak mintak tolong. :3 boleh ?

Anonymous said...

nk komen skit.,
kenapa logo mcm sedikit serabut dan bahagian depan baju tu semua mcm kosong je.,
bahagian belakng tu klau nk letak tulis mcm x guna kot.,
sbb klau pompuan pakai x nmpk jugak.,

Tukar Tapak Kaki