Ade Ke Patot Dia Suruh Kita Tengok Puting Dia - Dah La Besar Gila! :'(

Aku seriesly SUKA eh, benci betul la dengan dia ni!! Nak suruh orang ramai tengok puting dia pula.. Deim! Kalau malay ke,cina ke xpe, ni india la pulak..Grr..  Eh,silap2.. ni minah saleh la.. Takmau aku.. takot! Takut hidung aku berdarah ngalir nanti.. besar sangat.. Grr.. Kok ye pun bagi la yang kecil2.. hahha :p
Ni hah,virus facebook ni.. Dia ambik friend2 kita secara random, pastu pakai profile picture ngan nama, share link usyah2 tetek.. Haiya.. Wa talak belani mau masuk laa.. Big, Bigs, Bigger, Biggest! :') Try korang masuk.. :p


5minit lepas aku edit tu... Deim! Aku pulak kena.. Habisla kantoi wei! yang aku ni lucah.. grr. 


Tapi, aku tak tau la ni virus ke tak.. Tapi,kalau ko share gak, cam haram.. Lucah nye otak.. nak lucah,sorang2 jelah.. :D

9 Komen:

mahirahnazlim said...

home aku berderett link pompuan alahh nmpk tetek tuh HAHA giler laaa . tak tekan pun kena shyttt ;p

DDCzone said...

asip lucah dowh --- hahhaha

ria said...

eh eh eh mcm knl la pic yg ke 2 tu.. bukan kah itu lieyna :)
hehee btw saya x kena lg benda nie n x nk kena. .

eykabaha said...

basip..ak msti nk trgelak ble bce entry ko..haha LUCAH doh ko ni..sume entry boleh bikin laki hdung brdarah weh..hahhah

PutRi_nAdiA said...

muahahahaha . nih patot wat title 18sx , da la aku buda skola ag tkejut bacenye ..

Ayeem Jemain said...

hi maniss

mian said...

haha.sipot.tajuk nak 18sx je.aku pon dah terkene virus bodo ni.haremm~ haha

aslann said...

eyylehh sip, padahal memang ko tekan kan! ko tekan kt tits die eh! terok! bhahahaha!

taufiq helios said...

ko suke wat entry lucah kan budak? hahaha...ko kena tuka tagline ko la...haha..yang sekarang nih dah tak releven..ko kena tuka..tka..tettt..haha

Tukar Tapak Kaki