Mangsa Sergah Blog Pertama! - YUYU ZULAIKHA!

Segmen sesi penerjahan yang pertama dalam "Sergahan Blog Terpilih!".. Akhirnya aku dah pilih orang pertama yang aku memang terpikat dengan penulisan dia,header blog dia,kecomelan dia!! hahaha.. Korang pun kenal.. Dia kecik2 molek orangnya, Selalu je luah perasaan dekat blog, Selalu je cerita yang memang takde2 "tapis" dia nih..haha
Sapa tak kenal, YUYU ZULAIKHA!!.. Bukan hanis zulaikha ok.. Walau si yuyu ni cakap dalam blog, dia tak kenal hanis zulaikha, nampak sangat tipu ni.. heheh  Dan actually, kalau nak baca entry yang beremosi marah,tapi "comel sangat", Sila sergah blog dia!! Kalau nak add fbook, cari sendiri. Sekarang nama dia tengah naik.. ;')

Jom Baca Sesi Soalan Sergah Chat IM Facebook Antara kitorang:

1.Nama penuh yuyu...? dan umur yuyu brape?

"Asmidayu Zulaikha Eswan
umur?
err...  (*time ni aku tunggu 2minit nak dia jawab..)
21 tahun, 9 bulan 29 hari kot..hmm..2
2mei1989"

2. Dah bape lame layan blog? :')

"Start ada belog pada hujung 2008.. tapi tak aktif langsung.. update setahun sekali ke, tak pun 6 bulan sekali ke..
tapi, start 27hb 12.2010 baru aktif
sebab 15.12.10 yuyu baru ada account nuffnang :p:p  hehehehe  (*hahahah,yuyu nak duit rupenye.. ok,gud explanations.. Tapi dia jawab bukan!")
3. Sekarang ni,yuyu masih single atau suda berpunya?hahahah,jawab,jgn xjwab!
Soalan yang peminat nak tau nih..

"Yuyu ada laki mase depan..cewahh..
mohd fahmi bin abdul mutalib @ taib ^^  (*hahah,padam3..!)
orang biasa yang tak pndai bergaya suka menepek mata pada buku.. nerd ^^   (*hahahah,ok,dats meaning yuyu sudah berpunye!! yei!)"
4.yuyu suke berbloging ikot mood yuyu.. pe prasaan yuyu bile asyik kene kutuk ngn mamat@minah tersebut uh..?

"heheh.. yuyu dah lali la hasif sayangg~S
dari awal yuyu selalu kena..
dari yuyu ada myspace, fesbuk, terus ke belog.. dah laliiii~  heheh"

    *ok3..dh yuyu..g main jauh2!!
    abes suda sesi sergah!
    hahah
    thanks yuyu!!  ;')

    P/s: So,kepada korang2 yang rasa nak berkenalan dengan blogger cilik comel perempuan ni, boleh directly g ke blog die tu.. Dia tak sombong kalau korang tak sombong dengan dia.. yeihh!

    23 Komen:

    ecah said...

    yuyu mmg cute..kecik molek.!

    HazHand said...

    yeih!! yuyu mmg comel kcik2 kan!! i liked!!

    y u y u Z u l a i k h a said...

    bhahahah! hasipppp! rotan kanggg! tiru sebijik nooo!

    eyna azmi said...

    betol betol ...yuyu memang kiut ..comel ...tak sombong ..walaupun nama dia tengah naik sekarang ..tapi sudi layan dan balas msg insan insan yang keldin macam i

    nur aisya humaira said...

    yuyu kecik molek je orgnye..cute moelk tgk..hak2

    afique said...

    hanis zalikha sip. haha

    bella nabila said...

    ala...bila nak datang belog bella pulak?

    Cik Yatt said...

    kak yuyu shomell..pemalu gak..hikhik

    HazHand said...

    yuyu..hahah,kan nmpk cam comel tuh..huhuhu dh bpe rmai yg like!! kih3..

    HazHand said...

    eyna: yups..tau pon.. dh klah artis nh..heheheh

    HazHand said...

    nur aisya..yups3 sy sokong!! huhuh

    HazHand said...

    afique!! huhuhu,lbh kurg je! ko mint?

    HazHand said...

    bella..huhuh,bakal gk!! lagi lah aku nk!! heheh

    HazHand said...

    cik yatt: huhuh,comel kan..mcm bidadari!! hahah

    Cik Yatt said...

    yup..bidadari yg xde kepak..hihi

    afique said...

    blog hanis zalikha takde update pon aku masuk jugak. hahaha

    weh interview ah aku. nak jugak femes cepat. hahaha

    .nuruashia. said...

    cik yuyu yg comey lote kn :)

    HazHand said...

    cik yat@: bidadari xde kepak? auw.. xcomel la nnt.hahha

    HazHand said...

    afique: hahahah,ye ke.. ko pnah bce ke?
    eh,nk? awl lg coot~

    HazHand said...

    nuruashia: yups! die sgt2 comel..mcm hamster pulk..hahah,td mcm bidadari..tukr lah

    Hannan Al-Qudsey said...

    dia mmg sgt comel.. masa kat SB gath trus tarik tgn kite g jenjalan mana2.. HAHA mcm bawa adik.. she so cute.pretty n friendly.. xsombong punya la!! n dia baik!!

    mesmerising_wan said...

    ahaha~! sergah jgn x sergah,,..
    cambest je.. (takut kena sergah) ahah

    taufiq helios said...

    cian yuyu...kena sergah...tkejut dia..muahaha!!

    Tukar Tapak Kaki