Second Gathering Blogger Di Shah Alam - Oh! Dulu Heliza,Kali Ni Invite Aizat

Semalam.. Kalau yang memang salu up to date, tau jelah semalam ada sesimple gathering dekat shah alam ni hah. Oh! dekat sangat2 la dengan tempat aku praktikal ni. Susun atur rancangan pun, admin SB yang buat. Si atiq salleh. Padahal nak ajak wat biasa2 ja, tapi ramai la pulak yang datang ke mari.. :p
 
Pagi dorang buat kayak.. Petang dorang wall climbing dekat extreame park shah alam.. Wa pat join petang jaa! Nasib bek la wall climbing petang. Thanks to ATIQ sebab sanggup tukar tuk asip kepada petang.. hahaha. Shhh.. Diam2 sudaa.. Nah,usyah gambar yang serba sikit ni haa, Muka wa tak banyak laa.. Wa malu.! :@










Yang ni orang suh panjat gak, katenye gayat nih.... haish ko nh!


















Dan bila aku beraksi..! Gayat tu memang takde.. hahah 


Haaa,Mane AIZAT yang aku cakapkan tadi..?  Nak tengok kan.. Ni dia..Kan ada seiras2 rupa aizat tu.. hahah.. :p  Kalau dia ni artis, dah lama penuh budak blog ni nak bergambar. haish

Berapa ramai yang pergi.. Takde lah ramai sangat. Sebab ni pun mini gathering. Bajet nak buat untuk kite2 je.. ceh.. kite2 la pulak.. kan atiq an.. hehe

P/s: Walau ni just mini gathering, tapi tetap wakaka! Aku datang lambat, so malu2 la jugak.. Anyway,thanks dude ZIA n dude SHAI.. Teman aku.. Dan juga ditemani orang baru ni haa, Aimie... :')  

19 Komen:

Bro Framestone said...

mu bro pun 2 ketul je...

tang aizat tue la kannnnn....

siap bro request die hiburkan kami semua dengan magik die...

peh...!!

ok, bro terkena dengan die

taufiq helios said...

waaaaa...gmbo aku sikit jek!! tacink dgn ko asip..haha

kiera'sakura said...

best je kn korg de ghatering nie.. ble lak nk wat gathering kt a.setar or perak nie.. huwargghhhhhh

HazHand said...

bro! hahaha,ye ke..? ptot la org tengok die cm artis je.. hahah

Taufik! hahahah,gmbr ko aku dh taruk la...

secantikmanis said...

teringin jugak la pergi gathering nie...bila ada lagi silalah inform kat i ye

adaadean said...

weh mcm best je gathering blogger2 nih.

nama.aku.lynn said...

terbaik la gathering blogger2 skrg..;)

yayalya said...

waaa menariknya p gathering! jeles2 hihihi

singgah dr SB :)

forever love said...

mmg bajet untk kite2 je...tbe2 satu family besar yg datang..huhu

ecah said...

oh..ko penyebabnye eh wall climbing buat ptg..ceh44x..

Ery Farieha said...

banyak gambar aku!

waa suka. ekekeke ;)

HazHand said...

sicantikmanis..huhuhu.. tu lah,bukan nak alert lau ade mnde2 nih..huhuhu

HazHand said...

kiera sakura!! wah!! jauhnye..cube bg dekat2 sikit..huhuhuhu
tang mane ktorg nk g jauh2 sbb awk..hahah

HazHand said...

adaaden: mmg la best,spe suh x follow..

nama aku lyn..: Trbaik kan..

yayalya: huhuh, xdtg ke???

atiq!: hahahha,itu la psal...
kite bjet kite2 je an/..hahah

ecah:alah..biar r..hahaha
dah aku baik ngn admin kan..hihihh

forever love said...

haha..taw xpe..hambik kau..sekali datang 50 org

HazHand said...

itu la psal..hahah
atiq,len kali wat jauh2 sikit,xde la sume dtg!! hahah

forever love said...

hhuhu..nk buat kt ne.? umah asif erk.? boleh je..

mian said...

haha.ko sengal.aq dah cakap awal2 kan aq xnak maen.dah siap bgtau aq gayat.hahaha.jgan marah =p

Hanim Mahali said...

memang wakakaka la time ni... syiok abes... lalala

Tukar Tapak Kaki