Jangan Gunakan Ayat Rempit !! "euuwwww~

Hahaha,thanks to cik epal sebab bagi ide dan cilok ide nak updat blog ahri nih.. iYelah,dah lama dia tenggelam kan.. Hey, korang nyew blogs da' update kew..?  "Euuuwww~!!  Jangan gediks la ayat uh.. 
NO MORE REMPIT2 WORd laaa..


Agak2 korang, kalau korang ni yang bukan rempit laa, dont acting like them laa.. Geli youuu~ hahah.


P/s: Korang kate macam muke aku..? macam sore aku?? haha,agak2 sikit.. Im not starting to make VLOGGING lagi.. hahah

12 Komen:

mahirahnazlim said...

aku paw sikit entri ci epal td haha :) sukew lettew !

MAKCEK bukan NENEK said...

ewuuwww .
kehkeh

*harap2 entry aku tak de yang rempit2.hohox

sha rosemary said...

tak comel oke.
nak jugak lewww

ecah said...

sape yg ckp muke ko mcm dia.?isk3..sape lah yg ckp tu ek..x same langsung kot..;p

MAKCEK bukan NENEK said...

kejap kejap kejapppp .
sumpah lawak derrr vlog.haha

nak share nak share nak share kat fesbuk kat blog *dicreditkan*!
utagha tu hat syokk tuh .haha

HazHand said...

mmg comel der! hahah
hoit! ntah..dak2 sini jelah..hahah,pdahal,lain je..
WA xprasan lgsg der!! euuww~

asybedazzle said...

semakin famous dia ni eh hehe

^mISz MatAHarIEy^ said...

benci gler org yang suker send msj cm nie..

yaya_flanella said...

aku terjatuh jiwa kat mamat ni. haha.

HazHand said...

ahah.. bia lah mereka.. aku pon jtuh hati ggak!! haha
eh,ko xleyh yaya,ko aku punye!! hahaha

yana said...

hehehhe...suka tgok video ue...
so sweet..hahaha..

ash of wrath said...

nice one!

Tukar Tapak Kaki