Gambar2 Time Gathering Kat Times Square - Ne Tau Ada Gambar Korang

Memang yang aku janjikan, nak upload gambar gathering uh,malam semalam, tapi, gara2 tertidur, Penat sangat disebabkan main futsal, Jadi, tertangguh la niat tu. Hari ni baru kesempatan nak upload sikit2 dekat dalam blog ni. Takkan nak masukkan semua kot. Tak best la.. hahah




























Itu dia.. Bontot para cameraman kita..!!
Nah ika,ko nak tengok sangat kan..
P/s:Actually,aku nak upload semua gambar blogger2 kita ni haa, tapi, nak menunggu dia lama gila upload, dah macam tunggu buah mangga masak dah.. haish.. Its ok la. Anyway,blogger2, kalau nak tengok gambar yang lebih,pergi la kat facebook atiq salleh dan taufik jabir.. ;-)

15 Komen:

forever love said...

nk album die

~Kirin Selama Perak~ said...

nasib baik ada gambar aku !

HazHand said...

untung laaa..
alah,album mlas lo..

Alia Azmi ◕‿◕ said...

asal gmba alia takde x_____x

cik yatt said...

gambar aku bnyk..suke..hihi

HazHand said...

yg xde uh,sory la..hahaha
eleyh,suke cik yatt!

Eqa Yazid said...

gmbr last paling terbaik. :)

Ini Ceritaku... Kisah Hidupku... said...

mmg t'baek la sip!! comeynye mnah 2... mte mcm mte kcing 2...
^_^ love the pica!

APi said...

nampak gambar baju aku jek..
adehh

taufiq helios said...

wahahah!!! gedabak muke TH kan...suke2 :)

mahirahnazlim said...

best korang gath eak ;)

yaya_flanella said...

sukaa~ :D

HazHand said...

mazni.huhuh
alia:alah,sape suh xdtg..
Api:hahah,xde rezeki kan...
th:hahah,tau xpe.. naseb bek xde sisa mknn kt gg.
mahirah&yayay: mmg la.. best dn sy pon suke!

aida4eva said...

jeles-lah! (T___T)

Faa Niza said...

hebatt ;)

Tukar Tapak Kaki