Dah Lama Tak Main Photoshop - Macam Kulit Hilang Kacang :p

Arghh! Pe kene heliza dengan potocop aku lak..! Buang2.. aku sangat suka dia dari bro framstone!! :p Lupekan! Dah masuk hari ni,seminggu dah aku tak melekat dengan adobe photoshop,coral draw,after effect,adobe premier... Hahahah( Bunyi ko tulis ni,macam poyo je asip!)  Actually,bukan masalah tu poyo ke tak, Tapi memang dah seminggu tak main2,sentuh2,tacap badan potocop!... :'(  Sempat pun,malam2 lepas aku abes praktikal.

iYelaa,Dulu.. Praktikal,aku bahagian multimedia,buat rubber stamp,buat banner,buat design header dan bla,bla,bla...:p   Tapi sekarang,naik pangkat dah!!! Bahagian technition komputer.. uhuk2! :'(

Sape kate tak best?! Meh nak sepuk dahi kasi luas!.. :p Best laa.. Hari pertama lagi, dah kena sound dengan bos.. hahah, Tapi aku still felling kosong dengan bos. Wat ever die nak marah, aku buat bodoh je.. Dia cakap..
"Saya cakap,jangan bawak masuk bag dalam technition,boleh tak! Kamu nak kerje ke,nak main2!! ('.')  (aku terkedu sekejap,dan teros keluar dari tempat tuh,g simpan bag kat tempat lain. hahah * Still kosong la ko ni asip!*
Esoknya, aku demam!!!~ :p  Arghh, dem dem dem!!   Bukan sebab kene sound laa! Tapi memang sebab malam uh,aku makan nasi lemak sampai kembung perut! esoknya sakit,balik2 tu demam laa.. grr..Malu3!! Bye! :'(

12 Komen:

Eqa Yazid said...

kesian :P HAHA

HazHand said...

huhu,jgn nk ksian sgt la..uhuk! :'(

: JannahSuhaimi : said...

sedih..hahah

Sunah Mohammad said...

haiyo..garangnye..haha~

ecah said...

haha..bapak jiwa kosong ko ni wei..

afique said...

adik beradik miwan.
SI KOSONG. haha

SyedGraphiX said...

jomm rogol badan photoshop!!! hahha.. eh, lalaalla~

HazHand said...

jannah! pe yg sdih! haish..huhuhu

HazHand said...

sunnah! garang x garang la..klakar ade la..cm doremoon!

HazHand said...

ecah!... hehehe,dr poli,mmg kosong laa..haish

HazHand said...

afique! hahahaha,seialan./.

HazHand said...

syed: hahaha,jom3!! rogol kasi bogel dulu!!! hahah

Tukar Tapak Kaki