Bila Malam Jumaat Je, Kau Fikir Tu Malam Nak Buat S*xs Je!

Malam isnin,malam selase,malam rabu,malam khami..Argh,bila nak ni... :p  Oh!malam jumaat.. Apa lah korang ni, Dalam banyak2 malam,kenapa korang suka sangat kecoh pasal malam jumaat ni. Special sangat ke..? Meh kita tengok, Apa yang orang Pikirkan sangat dek kesedapan malam jumaat ni. 

  • "Oh! Malam jumaat la suami isteri nak buat seks!!".. (bila hari jumaat esok,kita yang bujang tengok yang dah kahwin tu macam penat je,mula la buat ayat camni.. "alaah,bos tu,penat sangat la,semalam dah puas layan isteri, hari ni penat la tu.. Joging entah bape kilometer ntah..")
  • "Yeih babyh!! Jom kite g clubbing..! Maam ni awek ramai doo! Tak g,melepas r awek boek sorang!!"  (aah,ni pun salah satu gak,knapa malam jumaat ni spesel sangat.. Bila kat clubbing,penuh la club2 tu dengan minah seksi,sundal,bohsia,dara,bontot lentik,jamban besar..!! Wah..Best3... :p  So,yang mak bapak tu,jaga2 lah anak pompuan korang tu, kalau kuar malam jumaat,then balik lewat,haaa,tau2 la ye..)
  • "Wei,ada kondom lebih tak..? Malam sok aku de pompuan nak men ni. Nak beli kedai pun malu seyh.!"  (shh.. Oh.. Wat seks senyap2... Ko malu nak g 7-eleven,ko mintak membe yang kuat main seks eh..ish3.. Aku tau la,projek hari paling best,malam jumaat je..uh! uh! uh! Sukan lagi!)
  • "Lu de duit tak..? Pancung open bottle jop!"  (arhh,, Xdapat g clubbing, bi arak kat 7-eleven pun cukup laaa..)
Wei der..! Wa tau la malam jumaat uh, malam syurga.. Tapi, yang aku kesiannya, suami isteri tu haa.. Bila pulak dorang rasa malam jumaat malam wat seks.. kesian3.. Aku tengok, banyak je mak ayah yang g surau.. Baca yasin..Semalam, siap ada tahlil lagi.. :p

Kebaikan malam jumaat, itu yang banyak sebenarnya.. aku tulis sikit jelah.:
  • Baca yasin malam jumaat,dapat ampunkan dosa2 kecil
  • malam jumaat gak,roh2 yang dah meninggal,diberi pelepasan kejap,tuk cari sedekah alfatihah dari korang2 yang tengah hidup lagi ni.
  • lain2,aku tak tau..hahaha
P/s: Actually,untuk pengetahuan korang la sayang2ku, Kenapa orang malaysia pun nak kecoh gak bila malam jumaat ni pasal clubbing dan seks nih, sebab dorang ikot western style la.. Tengok la, Luar negara sume malam jumaat la malam clubbing uh,malam nak meman**t gadis2 sunti..hohoho Dah2.. takleyh cite panjang,Bahaya.. ! :D

23 Komen:

marish sha said...

amboi hasif, ayat2 dea semua takde tapis2 dah, haha
Mcm cite Aku masih dara lah,
laki uh nak balek sbb mlm jumaat nak bace yasin, yg girl2 2 pikir laen, bengong

Wawa Zameri said...

SAYA DAH 18 TAHUN ! WALAUPUN PADA HAKIKATNYA BELUM MSUK ! HAHAHAHHAHA

forever love said...

alhamdulillah..malam jumaat atq dipenuhi dengan bacaan yasin

saljhi said...

HAHAHAHAHA asip ayat kau. dan gambar kau. amat terbaik....

hamba ALLAH :) said...

aaaa..slame niyh mlm jumaat aku ingt mlm kenduri hantu2..ini lah rupe2nye hantunye ye..neway thx 4 da info..

ecah said...

18sx sgguh entry ko kli ni wei..haha, suh TH bace entry ko ni then suh dia tapis..haha..

"everyday is friday night"
haaa, ayt cite pe klo pndai kawan2..;p

HazHand said...

sha!:hahaha,xde tapis2 dah.huhuh bosan tapis!
Ahh,bce yasin ke ? btol eh..?

HazHand said...

wawa!: xleyh2!! btol ke da msuk 18 nh.. xcaye lah... muke cam mude je..

HazHand said...

atiq: alhamdulillah.. len kali ajak la rmai2 eh..huhuhu

HazHand said...

alip saljhi..heheheh.. untuk ptatapan ko jugak..hahahah

HazHand said...

hamba Allah: oh! tak tau lak psal knduri hantu tuh..huhuhu
btol ke hantu ade? tapi,dorg ni la hntu2 tu

HazHand said...

ecah!: hahahahha,lau TH yg bace,rase2nye,mmg lain jadinya.. die akan jd otak blues clues... ;-)
alah,awal ashaari yg ckap uh.. syurga cinta kan! heheh

forever love said...

tuela..lpe nk ajk berjemaah mlm td..

HazHand said...

hahah,atiq2~~
lain kali wat reminder..
eh,cne tau asip reply komen atiq? lju tol..
asip pon pyah nk tau bile atiq reply komen asip

forever love said...

hehe..tuela..lupe lak mlm td nk remind semua..hehe

well...atq subscribe la komen nie..then masuk dalam email..so tgk kat email jela..hikhikhik

HazHand said...

laaaaaaaaaaaaa!!! ptot la... alah,asip xreti laaa!!! ajar3!!! huhuhuh

forever love said...

hehe..kalo asif perasan..ada tulis "Follow-up comments will be sent to nas_1014@yahoo.com"

then klik kat box kecik tue..nty kalo die reply..masuk dalam email kita..

mian said...

asip.aq salute entri ni.haha.takde tapis2 punye.respek =)

Ery Farieha said...

pergh gambar o.O

HazHand said...

oh! atiq! thanks3!!! suda tau dh..huhuh
ptot la x miss!

HazHand said...

mian: hahahahah,ko nk aku wat entry ko ngn miyabi x?? hahahaha

HazHand said...

ey: haha,npe ngn gmbr? hihihi

forever love said...

hehehe..sebab tuela sampai boleh borak2 kat dalam komen nie

Tukar Tapak Kaki