Pengganti Yuna Bak Kata Orang Laa - Tapi,Dia Lagi Best Dari Yuna,Mybe~

Hah?! Pengganti yuna....? Oh,Tidak~ Daripada jadi pengganti,baik kau jadi artis dengan nama baru.. hahah Dan semestinya,yuna tu tetap yang terbaik n tetap dihati peminat2 kan. iYelah,kemunculan yuna dulu pun,Dinobatkan dengan lagu pertama dia,Oh Bulan.. 

Anyway,dats not the point yang berkaitan dengan tajuk aku tu. Just wanna promote kan seorang gadis, yang aku jumpa dekat blog Cik Lisa Surihani kita nih.. AHH! Lisa alisa laa.. Gedik nak lisa suri rumah tu.. :-)

Dan sebenarnya,nyanyian si budak nih,very2 sempoi,very2 santai. Dan sepanjang aku kerja dekat sini,pasang lagu budak ni je. Pengenalan pada budak ni eh, Namanya NAJWA LATIFA. Selalunya,sebelum mulekan nyanyi,die asyik sebut nama dia je. Ahah! wei,so sweet do ko.. hahah 
Bila tengok pada komen video kat youtube,bukan aja orang malaysia yang komen,bah kan orang luar begara pon kate "Asian girl voice same like J.BiBir~ " dan bila korang dengar,korang rasa cam,ah,syok~ dan Kebanyakan lagu yang dia nyanyi, dia buat style dia sendiri,dan nada sendiri,tapi masih dengar original song lagi k. Dan,yang paling best,dia banyak nyanyi lagu,kat dalam kereta je.. Sebab,dalam kereta kan sunyi,sepi,xde gema~

Nah,Dengar sendiri k. Dan,aku letak yang best bagi aku je,Tapi,semua best! haha. Muka pon ala2 cute gak. Cute dia tak sama cam yuna pon. :-) Kalau cute macam justien tuh,tak tau la..



Yang suara macam justin bibir,yang nih hah. Same rite..
Just waiting,bila lah ko nak approve facebook.. ahah,Profile picture pon dah macam yuna laa..huhu
P/s: Anyway,bukan aku nak excited dengan najwa nih,tapi,dah memang sweet kan. Dan dah ada bakat kot. Takkan kita nak senyap,so aku cuba hebohkan dan promote jugak dia nh. Nak add dia? Cari Yuna.. hahah


FAN PAGE NAJWA LATIF - Alah,Tak Jumpe

7 Komen:

Faa Niza said...

ainan tasneem pun hebat juga, kau tau tak? haha

ofcuz said...

yups! ainan tu,comel kan.. tapi,sore die sgt2 sedap dan best.. tapi,yng nh,style die lain sikit.. sempoi.. Cute jugk..haha

man yusoef said...

no..yuna is the legend...hahahah...hatiku hanye milik Yuna..haha..tapi budak ni dari batu pahat...kg den tu..haha

suraya said...

Best gak suara die.. ni 1st time dengar psl najwalatif.. huhu

Lisa said...

LISA ARISSA lah. Lisa Alisa pulak. Haha, Lisa suri rumah gituhhh! :)

she's talented!

kina said...

woa. tenganga tgok dak ni nyanyi la

Anonymous said...

Don't look a gift horse in the mouth.

Tukar Tapak Kaki