New Header For 2011 - Simple But WOW!! :p

Akhirnya dalam sejam,walau simple macam nak ubah plastisin yang budak2 selalu main tuh, Terbentuk jugak satu bentuk HEADER yang aku tak terfikir, last2 main hentam Fikir+Taruk saja lah.Ingat nak buat header pakai flash haram tuh kononnye,tapi,masa tak mengizinkan.. "im a bussiness man now ok!".. Biarlah aku ade azam baru atau takde,atleast,aku ade header baru untuk blog ni yang kadang2 bila tengok buruk dan plus+ macam haram tulisan post dekat post2 yang aku post skang!! Sekejap kecik,sekejap besar!!cilanhau!... B***H betul blog ni.tau tak..! Tak semangat langsung nak menaip2 ni. Dah2,aku ni dah la haram,blog pon haram jugak lah.!!huh..!

Dulu2 kan, masa aku kecik2,aku design camnih..
(ALAMAK!LAGI CAM HARAM,GAMBAR TAK BOLEH UPLOAD!!!! HARAPKAN PADI,PADI MAKAN PADI!)

Sekarang,Bila aku dah besar nii,makin matang pun ada lah,sebab takde gambar gadget kan..Heheh. Tapi mak cakap,biar simple asalkan selamat.. (ksian mak aku..)
Fokus! - Ofcuz
(Ahah! Nasib baik boleh copy gambar terus dari blog. Kalau tak macam haram nak upload gambar!)
Erfieshortie
Dan cik Erfa Laila Sabila!! Puas hati ke tidak dengan kau punye header tuh!!? Penat buat k. Aku sanggup tak makan minum,tak mandi untuk malam,tak tengok tb!..hohoho (tipu3!!) Dah,nak pink sangat,rasakan...ambiklah... :-| Sory,tangan saya gigil,so banyak cacat cele nyeee~ Kesian kau kan,hati tak tenang je. Rasa macam,"ARGHH!!!" Sape buat kau camtu haa! Biarkan mereka! Jangan kisah sangat ok! Chill erfa.. so far,me support u selalu k.. Sory.. :'(

P/s: Anyway,blog takkan sempurna kalau korang takde banner sendiri. Kalau dah ada header kat blog korang,tak kesah la hasil tangan korang atau orang lain,yang pasti,bila tengok header blog sendiri,mesti rasa macam bangga nak bukak blog banyak kali.series! hahahha (itu aku je kot!!! korang tu aku tak tahu laa...hahaha)Daa~

10 Komen:

-QinaSha Hudson- said...

woii..nak jugak la header ni. semart je..free ke?

ofcuz said...

nak??! bayr3!!! aku dah suh erfa bayar dah! haha
rm30!!

Saljhi. said...

bro ngan member pon berkira ke??
hehehe

ofcuz said...

err,dgn kau alif idris anak sultan,aku tak berkire lah.. buat baik2 dulu,lame songlap duit bpak ko..hahah!!

Saljhi. said...

ceh.
cepat buat satu. ekekek

ofcuz said...

erm,duit,dah bank in dh??

Saljhi. said...

dah. smalam

ofcuz said...

oh,ok.. bile pulk mintk no akaun aku ni..haish..

eykabaha said...

untong r wat kt tOk owg yg trsyg..huhuhu
ak nk gak..tlong wat k=)

ofcuz said...

uhuk! :(
iqa.. Berbayar la.. hoho

Tukar Tapak Kaki