Jangan Paksa Diri Kalau Anda Sudah Tidak Suka - Harap Maklum


Takde pape yang nak dibebelkan,dan dikomgsikan.. Mood aku,so stupid mood for today, n this week is so Fucking damned!. Kau cari pasal sangat kan asip ngan dia.So,ko just terima jelah perangai dia sekarang. Sape suruh kau tak gah hari tuh! Sapa suruh kau ngade2 tacink dengan dia. Sudah la.. Disebabkan mende tu je, Kau dengan dia,makin lama dah rasa macam makin jauh sangat2 dah.. iTs ok,kalau memang diri dia dah tak boleh nak terima aku dah. Biarlah sekadar janji.. Dah rasa menyampah kandengan aku. its ok la beb,wa chill!!  Aku takkan dah nak semakkan hidup dia lagi k. Be peacefull~ Sory for everything dude! Memang bukan jodoh.

Never mind lah kalau hati kita hanya untuk selame setahun lebih je..Tanpa bersyarat. ;-) Anyway,kau tetap dalam memori aku la wei. SUMPAH! Bla bla bla dan bla... Semoga dapat AKJ for this sem.. Salammmmmm dude.

Pape tah aku skang,boleh pulak aku luah isi hati for the firstime dekat blog.. macam haramkan.. hahahah. Shhh!! DIAM! Just diam... Dah ko tu penting la dodol!! Sebab tu aku tulis. Tak pernah2 kot.huh! Kalau jumpe aku dengan ko hari tuh, adalah yang PERTAMA dan mungkin yang TERAKHIR je kan..

P/S: Biar la aku nak jiwang karat sekejap! Blog aku. Sape suh bace gak! 

17 Komen:

Saljhi. said...

perh jiwang. tarahal mari join kelab

sha rosemary said...

hasif chill la, jangan mcm tu.
setahun lebih lame kott takan nak bia berlalu macam tu je. sayang wo
Tak salah kalau hasif berlembut, minta maaf
pujuk memujuk dan baek2 semula.
Biasalah tu, adat hubungan.
Jangan mcm ni ohh

*sha nak jugak menyibuk kan w'pun ta tahu ape yg jadi.
sorry. just bagi semangat. chill

ofcuz said...

alip.jiwang pon bukan slalu dalam blog ni haa..hurm..

Sha,,huhu,thanks.. Anyway,nak gak try buat mcm tu,tp pikir2 lam otak ni,asyik nk ngative je.. aku pk die suda xmo lyan aku.. so,just ignore sajalah.. fham kan..

Anonymous said...

ish ade pulak mcm 2,
if dea ta mau layan,
dah lame dea buat mcm 2 tau,
tak payah tunggu setahun hasif.

buangkan fikiran negatif dan fikir positif,
korg berdua ni masih saling syg menyayang.
*hha rasa jiwang ckp camtu.
better settle baek2, jgn senyap ja.
nanti masing2 menyesal tau
dengar ni ckp cikgu. hhu

~ni sha, ta boleh na pakai id google, tatau nape

saljhi said...

dey macha !! pegi blog aku baca 6 hat thinking style.


use yellow first la macha !!

think positive. jgn cakap lepas. nnt terlambat. sesal dude !!

ekeke... sori ayat flame :)

Emma Rahman said...

fuyooo ! asip tangkap jiwang doe. hee. ;)

ofcuz said...

ahah...alip..yolah2.. dh bace..

emma!!! hohoho,ingt nk tgkp jiwang ngn ko..

-QinaSha Hudson- said...

menangis siod baca..hahahhaha...

ofcuz said...

ahah,sha... anda memang sgt2 memahami kitorang sekarang la.. yups! dats our situation yg sbnr..
kitorg akn snyap.. pendam lam hati.. than dah lame,bru nk luah2..
actually,pe yg sha ckp btol.thanks..

kina! hahahah,jgan3!! xnak iar mata disini..haha

Eqa Yazid said...

perghh. asip luah perasaan doe kt blog. HAHA :P

ofcuz said...

urmh.. biar r eqa,ko blh,npe aku xleyh..uhuk.. :'(

Eqa Yazid said...

hahaa. tak mau sedey doe. hingus tu hah meleleh :P HAHA

ofcuz said...

yelahhhhhhhhhhhh~ :'(

Emma Rahman said...

hahah. pahal pulak kau nak jiwang dengan aku doe. ape daa.

NurUL said...

gmbr spec 2 ??????

ofcuz said...

ema,jiwang ngn ko,sweet tau.. haha
nurul,asal ngn spec?? huhu Ntah! ko kot.. atau sume2 yg pkai spec laa

yunk tia said...

hey hey ;)
*tiada niat apa apa pon untuk komen nh okee !

Tukar Tapak Kaki