Code Smiley iM Chatting Facebook Yang Basic

Ramai yang dah pakai facebook 10tahun sekalipun, Still lagi tak tahu basically code nak buat smilley lah, buat jerung lah, nak hantar "love kat pakwe dan makwe lah.. Pelbagai lah senang cerita. Dekat bawah ni, Aku bagi lah korang ingat2 code nak buat semua tu ok. Tengok,Cuba,Dan menjadi.. :-) 
Facebook Happy Smiley Face
:)    :(   :P  :D  :O  ;)  8)  8|  >:(  :\  :'(  3:)
   
O:) :-* <3 ^_^ -_- O.o >:o :v :3 :|] :putnam:
 (^^^)
http://i15.photobucket.com/albums/a398/syilpid/blog/smileyfacebook/shark_fb_smiley.jpg  

Sila bookmark halaman ni kalau nak mudah diingati selalu (CTRL +D) ;-)

3 Komen:

maxpayne said...

aq baru tau semalam.. tu pun kawan yg bagitau.. info yang bagus = )

rahsia duit banyak dari blog

Nurhasnatul Nabila said...

naper aku bru tau ni...

ofcuz said...

sbb ko nih lmbt..huhu asyek dgn kucing je..

Tukar Tapak Kaki