Cute Baby Iron-Man - Kini Di Pawagam!

IronBabylarge2 (Must See!) Crazy On Iron Man, How About Iron Baby?

Mesti korang pelik kan,"ade pulk iron-man jenis baby2 ni kat pawagam"..hahah. Actually,mana ada pun,gimit2 sajalah. Dan untuk hiburan beberapa minit je,tengah bosan la katekan..sila baca selanjutnya. ;-)


Bayi berumur sekitar setahun telah dijadikan pelakon utama bagi trailer parody filem Iron Man, yang dikenali sebagai Iron Baby! Video ni,memang da lama.tapi masih ramai yang tak tengok lagi,Dan baru tadi aku tengok,hampir 5,913,955 juta pelawat daripada seluruh dunia teruja dengan kecomelan Margaret sebagai Iron Baby.

IronBabyHub (Must See!) Crazy On Iron Man, How About Iron Baby?
Filem parody ini telah dihasilkan oleh ayah Margaret, Patrin Boivin, yang merupakan seorang pembuat filem serta bekas pelukis komik daripada Montreal.
Kejayaan filem pendek ni yang dah menarik jutaan2 penonton,menyebabkan Boivin menerima tawaran daripada produser filem Hollywood. WAU!!  Tanpa keluarkan kos yang banyak nak hasilkan filem pendek ni, ia mengambil masa sampai 2 bulan untuk disiapkan. Filem ni bukan sekadar untuk hiburan kalau korang nak tahu, tapi alang2 buah perkasam,diorang gunakan untuk promosi bakat dorang dekat produser filem. WatchOUT! Mai tengok video iron baby ni.
Sory la,Tak dapat nak letak video kat sini,masalah teknikal. Klik sini k: Video IRON-BABY

7 Komen:

lanun said...

cute!!!
hoi! ingatkan btol2 la de muvi die.

tia said...

saya nak baby neyh satu untuk bufday bOleh ?? hee

ofcuz said...

boleh je. Tapi,hulurkan duit dulu..heheh

tia said...

oitt !! bufday tia tapi tia plak yang kene kasi. terOk ! haish~

sha said...

ala ala comel sgt nihh

ofcuz said...

hahaha,biase lah,buknnye mahal sgt pon..huhuhu

yunk tia said...

huh !

Tukar Tapak Kaki